Naar homepage
Nederland

Herstelcentrum ZZG zorggroep zamelt geld in voor Serious Request en Stichting ALS.

Streefbedrag
€ 1.500,00
caret down

€ 0,00

Wij zijn een revalidatiecentrum met voornamelijk oudere patiënten. In het Herstelcentrum revalideren patiënten met lichamelijke klachten, maar ook met hersenaandoeningen. Het komt hier dan ook regelmatig voor dat patiënten, tijdelijk of blijvend, uitval hebben van één of meerdere lichaamsdelen.

Omdat wij de actie van Serious Request en Stichting ALS een warm hart toedragen, komen we met collega's, patiënten en vrijwilligers in actie. We proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen, met een streefbedrag van 1500 euro. Dit doen wij door middel van verschillende acties zoals:

  • samen met patiënten lekkere recepten bakken (bv. koekjes) en dit verkopen (dit doen we wekelijks).
  • leuke producten maken en verkopen tijdens onze ateliermiddag, samen met patiënten (dit doen we wekelijks).
  • een Sinterklaasbingo.

We eindigen groots met een gezellige kerstmarkt op ons terras op woensdag 20 december 2023 van 14:00 uur - 19:30 uur. Op deze kerstmarkt worden de kraampjes bemand door patiënten en hun familieleden, collega's en vrijwilligers.
We verkopen hier onder andere: Glühwein, warme chocolademelk, sjoelen voor een prijs, producten gemaakt door patiënten of collega's, lekkere snacks, lakken van nagels, etc. Daarnaast zorgen we voor muzikaal vermaak om er een gezellige dag van te maken.
Steun onze actie door een geldbedrag te doneren via deze website en kom op woensdag 20 december 2023 gezellig naar onze kerstmarkt in het Herstelcentrum (Boslaan 218 in Groesbeek)!

Tim Gommans

Actievoerder

Deel deze actie

facebookF

Deel op Facebook

X

Deel op X

whatsapp

Deel op Whatsapp