Naar homepage
Nijmegen

24 uur lopen voor Stichting ALS

Streefbedrag
€ 100,00
caret down

€ 340,00

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2023 vindt de eerste Zevenheuvelen Wintertrail van Stichting Zevenheuvelenloop plaats. Een trailrun in de winterse sferen van het jaarlijkse 'Feest van Licht' in Museumpark Orientalis bij Nijmegen.

Deelnemers kunnen kiezen uit 5, 10, 15, 21 km of zelfs een 24-uurs trailrun voor de echte die-hards. Het parcours voert over smalle paadjes, steile beklimmingen, uitdagende afdalingen en de dorpjes in het Museumpark

De start is vrijdagmiddag bij zonsondergang (16:26 uur). Ik ga voor de 24 uur en dat wordt dus een nachtje doorhalen. Uiteraard ben ik er helemaal niet klaar voor. Om er voor te zorgen dat ik halverwege niet huilend ter aarde stort wil ik jou vragen om een kleine donatie voor Stichting ALS Nederland die mij er doorheen gaat slepen! Samen kom je tenslotte verder!

Langskomen, aanmoedigen en een stukje meelopen mag ook! Na de finish om zaterdag 16:26 uur kunnen zowel deelnemers als toeschouwers genieten van een schouwspel van licht in het museumpark.

Ferry van der Ent

Actievoerder

Deel deze actie

facebookF

Deel op Facebook

X

Deel op X

whatsapp

Deel op Whatsapp

Sponsoren

harmen

|

€ 20,00

👍

Miranda

|

€ 26,00

Een geweldig goed doel waar je voor hebt gelopen en zelfs met zo’n blessure toch maar doorgaan klasse!

Jrf van Bakel

|

€ 15,00

Zet hem op !

Rien van Beek

|

€ 15,00

Ook als is de loop reeds voorbij. Ferry, je bent een topper. Alle blessures die andere lopers hebben doen stoppen heb jij overwonnen en je gaat door.

Doneer aan deze actie!

Moniek van de Put

|

€ 50,00

Ook al heb jij je loop al achter de rug, de strijd gaat door! Dus ik support je graag (alsnog).

Harrie

|

€ 30,00

Blij je te steunen Ferry.

Rogier Kristel

|

€ 24,00

Hi Ferry, succes met deze 24 uur! Mooie actie! Ik kom zaterdag middag nog wel even kijken met m’n Pierewaai muts op🤪 Het gaat je lukken!

Luc

|

€ 25,00

Mooie actie!