Parels Van De Nacht (KRO-NCRV)
KRO-NCRV

Check hier Elevator Pitch maandwinnaar CAS!

  1. Nieuwschevron right
  2. Check hier Elevator Pitch maandwinnaar CAS!

CAS is in juli afgestudeerd aan de muziekopleiding Codarts in Rotterdam en werd diezelfde maand de maandwinnaar van de Elevator Pitch. De ploeg heeft een mooie zomer achter de rug en staat nu eindelijk in de Livebox bij Kevin om twee tracks te spelen. Check ze hier!

CAS was zelf enorm blij dat hij mocht optreden bij Kevin: "Vijf jaar geleden begon ik met het verwezenlijken van mijn droom om muzikant te worden. Toen ik vanmiddag zei dat we er klaar voor zijn, bedoelde ik niet alleen dat we onze generale repetitie voor vanavond hadden gehad. Ik bedoel dat we er klaar voor zijn. Ik geloof in deze band en ik hoop dat we vanavond heel veel meer mensen mogen overtuigen. Let's fucking do this!"

"De nieuwste single ‘Wait For Me’ van CAS beschrijft de drang om te ontvluchten naar de droomwereld, omdat alles daar soms beter lijkt. Het is de enige plek waar de verboden liefde tot leven kan komen en je controle hebt over je eigen universum. Althans... Tot de illusie uit elkaar spat bij het ontwaken in de realiteit", aldus CAS. Check hieronder de andere track van de band.

Ster advertentie
Ster advertentie