Meer NPO
STER Advertentie

Nederlandse Elieve (25) haalt miljoenen views met haar covers

Nederlandse Elieve (25) haalt miljoenen views met haar covers

Woensdag 8 augustus 2018 - 15:53 uur

De 25-jarige Nederlandse Elieve is in het buitenland hartstikke populair. Onder andere door haar covers van Camila Cabello en Fifth Harmony. Ze brak door met een hele simpele video in haar slaapkamer, die behaalde 7,1 miljoen views.

Slechts 15 seconden

Elieve was vannacht co-host in het programma van 3FM-dj Kevin en hij vroeg haar het hemd van het lijf over haar video's. De video die Elieve plaatste op haar eigen Facebookpage duurde maar 15 seconden en ging binnen no time viral. Haar korte en onscherpe filmpje werd meer dan 7 miljoen keer bekeken en meer dan 13 duizend keer gedeeld. "Ik nam de video op in mijn slaapkamer", vertelt ze aan Kevin. "Ik dacht op dat moment waar ben ik mee bezig, ik sta hier met een föhn in mijn hand te zingen. Ik denk dat mensen doorhadden dat ik mezelf niet zo serieus nam en dat leuk vonden." Sick! 

Cover na cover

Op YouTube plaatst de Nederlandse cover na cover en die lopen ook best lekker. Duizenden views en een vaste groep met fans heeft ze bij iedere video eigenlijk wel. Ook deed ze vorig jaar mee aan The Voice in Turkije. 

Ook nog eens dezelfde gast daten

Elieve hoort vaak dat ze veel op Camila Cabello lijkt. Sterker nog, ze lijken niet alleen qua uiterlijk en muziekstijl op elkaar, ook hun dateleven is zo ongeveer hetzelfde. Met een kleine tegenzin geeft Elieve aan Kevin toe dat ze inderdaad dezelfde man als Camila Cabello heeft gedate. Toeval bestaat niet...Toch?! Of heeft deze man gewoon een heel duidelijk type?

Populair op 3FM