Kaj van der Ree

Za, zo: 00:00 tot 02:00

Nu op 3FM: -

Kaj (BNNVARA)

Kaj is daar voor alle nachtbrakers in het weekend! Ben je net pas klaar met werken? Moet je nog werken? Ga je nog uit? Of kan je gewoon nog niet slapen? Dan staat Kaj klaar voor je! De weekendnachten waren nog nooit zo leuk. Elke zaterdag en zondag is deze frisse kerel te horen tussen 00:00 en 02:00, hopelijk ben je in voor een portie fijne deuntjes.

Kaj van der Ree

Volg Kaj van der Ree

Kaj van der Ree

Kaj (1992) is een coole guy. Hij wordt vet beroemd als YouTuber (dus niet als vlogger, wel op blijven letten). Hij is onderdeel van Concentrate, waar hij samen met Monica Geuze, Thomas Cox en Bobbie Bodt video's opneemt. Niet zomaar video’s; Kaj heeft onder andere nietjes in zijn lijf geschoten en een minuut lang deo op zijn huid gespoten.

Lees verder

Naast de YouTube-kanalen is zijn grootste fascinatie Azië. Kaj is in totaal meer dan vijf maanden naar Indonesië geweest en dat zullen er waarschijnlijk nog veel meer worden. Naast dat gereis houdt Kaj van World Of Warcraft. Van zijn dertiende tot zijn zestiende is hij daar naar eigen zeggen zwaar verslaafd aan geweest, met soms meer dan veertien uur spelen per dag. Nu is hij een beetje gaan minderen, maar Kaj blijft een gamer.

Op 3FM heeft Kaj twee shows. Op 3FM is Kaj te horen op zaterdag- en zondagnacht van 0:00 tot 02:00

Fragmenten

Uitzendingen

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen