Joram Kaat

Vr: 22:00 tot 00:00

Nu op 3FM: -

Joram (EO)

HALLELUJAH! Vrijdagavond! De aftrap van het langverwachte weekend!11!!!1!!!1! Joram warmt je op met de nieuwste tracks en meest sappige verhalen. Elke vrijdagavond tussen 22:00u en 00:00u is hij het definitieve laatste signaal van het begin van je weekend! Of je nou nachtdienst hebt of die avond losgaat, Joram weet er wel raad mee.

Joram Kaat

Volg Joram Kaat

Joram Kaat

Joram (1994) wordt op zeer jonge leeftijd geboren in Dordrecht met het hart op de goede plaats. Als al vroeg zijn oren ook op de juiste plek belanden weet Joram al op vroege leeftijd dat hij wil presenteren. Als hij twaalf is ontdekt hij de perfecte manier om in Hilversum aan de bak te komen; hij stuurt mailtjes naar alle omroepen en zenders die hij kent met de vraag of hij kan komen werken. Het antwoord is steevast "Nee". Gelukkig houdt hij er altijd wel een T-shirt of doos met stickers aan over.

Lees verder

Een vriend wijst Joram er op zijn vijftiende op dat ze bij de lokale omroep van Zwijndrecht mensen zoeken. Joram heeft eigenlijk nooit iets met radio, maar wil zo graag presenteren dat hij besluit om een proefuitzending te maken. Na een aantal proefuitzendingen wordt Joram verliefd en maakt hij 1,5 jaar het wekelijkse radioprogramma Tegengas.

Na twee jaar gewerkt te hebben bij Atos RTB besluit hij in 2011 een mailtje te sturen naar de EO. Met succes (eindelijk!), want Joram wordt uitgenodigd om een demo op te nemen. Na maandenlang zwetend afwachten krijgt hij het verlossende mailtje: hij mag een programma maken op het EO themakanaal BEAM Radio (in Hilversum, zoals hij altijd al wilde).

Alles waar Joram op zijn twaalfde in zijn RTL-shirt over zat te fantaseren is werkelijkheid geworden. Sinds januari 2014 is hij elke zondag- op maandagnacht te horen op 3FM. Later dat jaar neemt Joram het zondagavondprogramma Jouw Weekend Finale! over van Klaas van Kruistum. Joram luidt op vrijdag je weekend in tussen 22:00 en 00:00 uur.

Fragmenten

Uitzendingen

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen