Hier! (AVROTROS)

Beroepsgeheimen: Kim werkt bij een Escape Room

  1. Nieuwschevron right
  2. Beroepsgeheimen: Kim werkt bij een Escape Room

Ben je weleens bij een Escape Room geweest? Dan vroeg jij je vast af hoe de mensen achter deze mysterieuze kamertjes jou bekijken. En of je ook écht vast kan komen te zitten. Kim (schuilnaam) werkt bij zo'n Escape Room en gooide bij Olivier al haar geheimen op tafel. Deze 4 wil je (niet) weten!

1. Je kan vast komen te zitten

Ja, je kan écht vast komen te zitten. "Ik heb weleens meegemaakt dat de besturing op het einde niet meer helemaal werkte", vertelt Kim. "Nu was de kans sowieso al klein dat ze eruit konden komen, want ze bakten er niets van."

2. Je wint niet eens altijd

Dan komen we automatisch al bij het tweede beroepsgeheim uit. Kim vertelt dat als ze het allemaal te lang vindt duren, ze gewoon het sleuteltje laat vallen. En jij maar denken dat je de code gekraakt hebt!

3. Mensen hebben seks

In de categorie dingen die je liever NIET wil weten, vindt Kim ook weleens dingen die je het liefst niet tegenkomt tijdens je werk. "In sommige kamers maken we gebruik van UV-licht. Dan zie je weleens spermavlekken zitten."

4. Stille wateren hebben diepe gronden

En dan tot slot nog de belangrijkste tip van Kim, die de hele dag mensen in een Escape Room observeert: "De meest stille mensen hebben vaak de beste ideetjes. Alleen luistert de groep nooit naar hen. Toch weten zij vaak wel het best hoe je die kamer uitkomt."

Check hier het hele fragment

Ster advertentie
Ster advertentie