Meer NPO
STER Advertentie

Dit is de Androgyn Top 10 van Frank

Dit is de Androgyn Top 10 van Frank

Donderdag 2 augustus 2018 - 13:05 uur

In aanloop naar de Canal Parade op 4 augustus heeft 3FM-dj Frank van der Lende de Androgyn Top 10 weer in het leven geroepen! Een lijst vol liedjes waarin mannen als vrouwen klinken en andersom. 

Androgyn Top 10

Kiezen is moeilijk, dus zit er stiekem een elfde track in de top 10: 'Smalltown Boy' van Bronski Beat. Gewoon omdat 'ie zo lekker classic is. Dit is de definitieve Androgyn Top 10:

10. Oscar & The Wolf - 'Strange Entity'
9. Queen - 'I Want To Break Free'
8. Years & Years - 'Sanctify'
7. Tame Impala - 'Cause I'm A Man'
6. Cher - 'Believe'
5. Scissor Sisters - 'I Don't Feel Like Dancing'
4. Jett Rebel - 'Louise'
3. Tracy Chapman - 'Fast Car'
2. Mika - 'Grace Kelly'
1. Portugal. The Man - 'Feel It Still'

Pride

Op donderdag 2 augustus hoorde je tussen 13:00 en 14:00 de hele Androgyn Top 10 bij Frank, maar daarmee is 't nog niet afgelopen! Dit jaar vaart Frank zelf ook weer mee tijdens de Canal Pride, in een boot met Ziggy Stardust-thema.

Frank: "Bowie is niet alleen qua muziek, maar ook qua persoon een grote inspiratiebron voor me. Als er iemand is die staat voor vrijheid en het vieren van verschillen is hij het wel."

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement