Meer NPO
STER Advertentie

Cookhouse waagt zich aan het speelkwartier in Franks Feestje

Cookhouse waagt zich aan het speelkwartier in Franks Feestje

Maandag 30 april 2018 - 13:33 uur

3FM Talent Cookhouse kwam langs bij Franks Feestje en mocht zich daar wagen aan het speelkwartier. Welke track ze op speelgoedinstrumenten speelden? Check het hieronder!

3FM Talent

De band rondom broers Ronald en Jeroen zijn in onze 3FM Talent van april. Eerder deze maand werden ze door 3FM-dj Sander al verrast in de ochtendshow van 3FM en spraken we de band om ze wat beter te leren kennen. 

Hun track 'Choices' heb je waarschijnlijk ook al vaak voorbij horen komen op de radio deze maand. 

Speelkwartier bij Franks Feestje

Als afsluiter van hun 3FM Talent-maand stond de band gisteravond in de 3FM Live Box bij Franks Feestje. Daar speelden ze natuurlijk hun single live, maar waagden ze zich ook aan Franks beroemde speelkwartier.

Lukt het ze om met speelgoedinstrumenten een liedje zo goed mogelijk neer te zetten dat de luisteraars het herkennen? Check het in de video hieronder!

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement