Meer NPO
STER Advertentie

Wietze: 'Jij hebt dezelfde manager als 'de verrader''

Wietze: 'Jij hebt dezelfde manager als 'de verrader''
Olivier van Gaalen

Zaterdag 14 april 2018 - 14:40 uur

Wietze de Jager, je kent hem waarschijnlijk van zijn harde breuk met zijn side-kick Mattie. Hierdoor was hij een jaartje van de radio en heeft hij zich in de tussentijd gestort op zijn nieuwe passie, televisie. Hij presenteert programma's als 'Lachen Om Home Video's', 'Show Nieuws' en zijn nieuwste programma 'Je droom achterna: een Frans kasteel'. 

Tv is zijn nieuwe passie, maar hé, je zit bij Franks Feestje dus het ging uiteraard ook over zijn wilde verleden bij Q-music. Wat tijdens de show lichtelijk werd aangewakkerd door een appje van Wietzes's oud-collega Wouter van der Goes.

Franks Feestje werd heel even Wietzes Feestje, met een interessant interview als resultaat. Want wat vindt Frank er eigenlijk van dat hij weg moest bij de middagshow?

In het vorige fragment haalde Wietze toch even uit naar Mattie en noemde hem een 'verrader'. Maar hoe heeft Wietze de breuk eigenlijk ervaren? En heeft hij ergens spijt van?

Naast zijn liefde voor radio en tv heeft Wietze ook nog altijd de droom met om kermis-omroeper te worden. En tot onze grote verrassing schijnt onze NOS nieuwslezer Margriet van der Eijk dezelfde droom te hebben.

 

 

 

Meer Franks Feestje (BNNVARA)

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement