Meer NPO
STER Advertentie

Stem nu op de 3FM Festival Top 999

Stem nu op de 3FM Festival Top 999
Nathan Reinds

Samen met jou maakt 3FM ook dit jaar weer de Festival Top 999, een lijst die ramvol staat met al jouw favoriete festivaltracks. De stembussen zijn vanaf nu geopend!

Top 999

Je hoort in de 3FM Festival Top 999 niet alleen de classics, meezingers en anthems van way back, maar ook tracks en artiesten die je juist in de toekomst wilt zien op festivals. Misschien lukt het je in 2019 al, misschien niet. Maar wat vaststaat is dat de 3FM Festival Top 999 weer vol zal staan met héle lekkere muziek. De lijst wordt dit jaar van 24 tot 30 augustus uitgezonden (tussen 09:00 en 21:00 uur). 

Je kunt de hele zomer nog festivals afstruinen en je favoriete liedjes verzamelen, want stemmen kan nog tot 23 augustus. Of het nou een nieuw vuig bandje uit de X-Ray is, je tijdens een Porto-party op Down The Rabbit Hole een toffe nieuwe dj hebt ontdekt of op de Zwarte Cross hebt staan meegalmen in de Undercovertent - Alles mag erin! 

Staat een van de nummers niet in de stemlijst op de site? Voeg hem dan toe via de vrije-keuze-knop. We updaten de lijst de hele zomer door met nieuwe toevoegingen.

Zoek je wat extra inspiratie voor je eigen stemlijst? Hier vind je de Festival Top 999 van 2018, inclusief Spotify-playlist die je kunt volgen.

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM