Meer NPO
STER Advertentie

Dit is de grote afsluiter van Down The Rabbit Hole

Dit is de grote afsluiter van Down The Rabbit Hole
Nathan Reinds

Maandag 6 januari 2020 - 15:28 uur

Op 3, 4, en 5 juli is het tijd voor de zevende editie van Down The Rabbit Hole. Een kleine maand geleden kwam de eerste batch namen en 3FM-dj Vera Siemons belt met directeur Ide Koffeman over o.a. de afsluiter, de spots en de headliners.

Status 'kleine zusje van Lowlands' ver voorbij

Down The Rabbit Hole werd een tijd gezien als het kleine broertje of zusje van Lowlands, maar het festival heeft ondertussen bewezen die status voorbij te zijn, vindt Vera. Het festival doet namelijk niet meer onder aan de andere grote festivals. Ide: "De kern is de muziek en er is een gevarieerd programma. Zie het als verschillende werelden waarin je kunt onderdompelen en waar veel aandacht en zorg voor is."

'Vera belt Down The Rabbit Hole-directeur Ide Koffeman over die fantastische line-up!'

Veel dames front row

Vorig jaar stond Grace Jones op Down The Rabbit Hole - een naam waar al lang over werd gedroomd. Zien we dit jaar ook weer een langgekoesterde droom op het podium staan? Ide: "Beck is al jaren welkom bij ons en staat er nu eindelijk. Maar Kate Tempest, mijn persoonlijke favoriet, is er ook bij. Een hele bijzondere artiest met veel zeggingskracht en die goed bij ons past. Sowieso zijn er veel dames dit jaar front row!" 

Totale mix

Tyler. The Creator, Disclosure en Beck zijn toch wel de grote namen op het affiche en staan onder de noemer headliner, vindt Vera. Maar kunnen we ook nog meer verwachten? Ide: "FKA twigs is natuurlijk ook een key artist die een hele mooie spot verdiend. Haar show is gebaad in het donker - dus dat wordt late night of in de tent. Maar waarschijnlijk gaan we voor dat laatste." 

We zullen nog even geduld moeten hebben, want de totale mix moet nog worden gemaakt. Maar wat wel al zeker is, is de grote afsluiter van het festival. Ide: "Hij heeft die spot meer dan verdiend en we zijn blij dat hij kan komen: Tyler. The Creator." 

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM