Arie Boomsma geloof niet in Domiens 12 weken en geeft de gouden tip

  1. Nieuwschevron right
  2. Arie Boomsma geloof niet in Domiens 12 weken en geeft de gouden tip

Domien en Bas zitten middenin hun 12 weken-challenge om een betere versie van zichzelf te worden. Opperfitgod Arie Boomsma kwam in de studio wat tips geven, want in die 12 weken gelooft hij eigenlijk niet.

Andere levensstijl

Als je een betere versie van jezelf wilt worden, kun je volgens Arie Boomsma beter wat doen aan je levensstijl. "Zorg ervoor dat je een goede basisconditie hebt, met als gevolg een beter lichaam, maar dat moet niet het doel zijn." Hij is geen fan van een 12-weken challenge of iets dergelijks. Wel kun je daar goede elementen uit halen natuurlijk, zoals voeding of het kennismaken met bepaalde sporten.

Je hoef hoeft niet meteen de sportschool in te rennen om aan de apparaten te gaan hangen. Je kunt ook vaker de trap nemen of de auto wat verder parkeren van de ingang. Of in het dagelijks leven meer sportbewegingen maken in de normale bewegingen, zoals een klein squatje of deathliftje als je iets opraapt. "Door meer te bewegen word je optimistischer, krijg je meer energie en is de stap naar de sportschool of iets anders veel makkelijker."

Gouden tip

De gouden tip is dus eigenlijk: vind iets wat je leuk vindt. Een mooier lichaam moet niet het doel zijn, maar het gevold van een gezondere levensstijl. En dit alles staat in zijn nieuwe boek, Fit.

Arie Boomsma in de 3FM-studio deel 1

Arie Boomsma in de 3FM-studio deel 2

Ster advertentie
Ster advertentie