Video

Wij namen Olcay Gulsen even in de maling

  1. Nieuwschevron right
  2. Wij namen Olcay Gulsen even in de maling

Wie is de Mol

In Wie is de Mol komt Olcay Gulsen over als een beetje een flierefluiter. Zij vertrouwde blind op Jan Versteegh en noemde hem zelfs haar beste vriend. Uiteindelijk kwam zij bedrogen uit. Om te testen hoe oplettend zij eigenlijk echt is gaven wij onze medewerker een verborgen microfoontje en de opdracht om wat gekke verhaaltjes te vertellen. Kan Olcay navertellen wat tegen haar gezegd is?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zakelijk moeilijke jaren

Olcay is populairder dan ooit, ze is lifestyle deskundige bij RTL Boulevard en natuurlijk heeft zij het tot de finale van Wie is de Mol geschopt. Maar naast dat spelprogramma doet Olcay nog veel meer. Zo is zij onder andere eigenaar van modemerk Supertrash. Een bedrijf dat het de afgelopen jaren wat moeilijker heeft gehad. Ook daarin neemt zij volledig de verantwoordelijkheid:

Olcay houdt niet van seks

Uiteraard zijn er veel vragen aan Olcay, daarom werd zij bij binnenkomst even flink aan de tand gevoeld. Wist je dat Olcay er van overtuigd is dat alle voetballers vreemd gaan? En weet jij dat ze meerdere keren verloofd is geweest maar nog nooit getrouwd?

Ster advertentie
Ster advertentie