Video

Rick Brandsteder vertelt alle geheimen van Temptation Island

  1. Nieuwschevron right
  2. Rick Brandsteder vertelt alle geheimen van Temptation Island

Mr. Temptation kwam vandaag een ochtendje langs bij Domien. En wat doe je dan? Dan probeer je zoveel mogelijk geheimen over het programma te ontfutselen! Laat dat maar aan Domien en de luisteraars van 3FM over...

Tempation Talk met Rick Brandsteder

Wij hebben alle vragen even voor jullie verzameld, inclusief het antwoord van Rick!

Luisteraar Liza: krijgen de verleiders een bonus als ze iemand in bed krijgen?
Rick: "Nee, dat krijgen ze niet. Het is eigenlijk ook gewoon een soort vakantie. Bijna drie weken onder een Thais zonnetje een lekker drankje drinken."

Luisteraar Marcel: hebben de dames jou wel eens geprobeerd te versieren?
Rick: "Nou ik loop wel eens voorbij en dan vinden er wel kleine toespelingen plaats... Ik moet me best sterk houden, haha. Het is ook een temptation voor mij, maar gelukkig ben ik uiterst professioneel."

Luisteraar Nadi: is er eigenlijk psychische begeleiding mee voor als er iemand compleet instort?
Rick: "Ja zeker! Er is een psychologe mee genaamd Marleen. Die houdt ook voorgesprekken met alle deelnemers en die is er tijdens die weken constant bij als er iemand hulp nodig heeft."

Luisteraar Emily: zijn er wel eens mensen afgewezen voor Temptation Island omdat ze te ver gingen?
Rick: "Nou ja, je wil natuurlijk wel uitgesproken karakters en ze mogen eigenlijk net tot het grensje, maar niet te ver eroverheen."

Domien: Als er twee kandidaten met elkaar het bed induiken... Wat denk je dan? 'Yes, eindelijk!' of 'Oei, hoe ga ik dit aan Kevin brengen?' Komt de televisiemaker dan in je los of meer de persoonlijke Rick Brandsteder?
Rick: "Nou ook wel een beetje de televisiemaker hoor, haha. Bij het eerste seizoen heb ik 's ochtends ook een keer iets te enthousiast aan de eindredacteur gevraagd: en is er nog geneukt?! Toen schrok ik wel een beetje van mezelf. Toch niet helemaal de bedoeling. Maar eerlijk je hoopt toch een beetje op een misstapje. Net als alle kijkers daar ook op hopen."

Domien: Wat is nu echt de reden dat verleidster Yana Temptation Island gaat verlaten?
Rick: "Kijk het zijn dames en daar heerst best wel wat rivaliteit. Het is echt een beetje ellebogenwerk. Er was best veel haat en nijd en daarbij zat ze niet helemaal lekker in haar vel. Dus dat is de reden dat ze in overleg is weggegaan en dat er nieuwe dames voor in de plaats komen."

Bonusvraagje: Rick, zijn er wat sokken in je onderbroek gestopt voor de L'HOMO-shoot? Nou...

Ster advertentie
Ster advertentie