Meer NPO
STER Advertentie

Best Kept Secret breidt line-up uit met o.a. Fontaines D.C. en Metronomy

Best Kept Secret breidt line-up uit met o.a. Fontaines D.C. en Metronomy
Bullet-Ray van Olphen

Dinsdag 10 december 2019 - 08:07 uur

Best Kept Secret maakte vorige week de eerste twee headliners bekend. De Engelse triphoppers Massive Attack sluiten op zondag 14 juni het hoofdpodium af. En op vrijdag 12 juni staat daar op hetzelfde podium The National. Maar nu zijn er nóg meer namen toegevoegd.

Line-up

Massive Attack, The National, Fontaines D.C., Belle & Sebastian, Metronomy, black midi, Rolling Blackouts Coastal Fever en Weyes Blood.

Best Kept Secret is komend jaar op 12, 13 en 14 juni op haar vaste plek in Hilvarenbeek. De organisatie zegt blij te zijn met de komst van Massive Attack en The National. Festivaldirecteur Maurits Westerik: 

"We zijn heel blij dat deze bands het begin zijn van een prachtig Best Kept Secret 2020. The National speelde de beste show die ik ooit van ze zag op Best Kept Secret. Volgend jaar komen ze terug met een speciale show in het teken van High Violet. Dit geeft meteen het muzikale spectrum weer dat wij graag delen met onze bezoekers."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe plannen

De komende maanden zal de rest van het programma voor Best Kept Secret 2020 worden onthuld. Onder leiding van de nieuwe festivaldirecteur Maurits Westerik, die direct na de afgelopen editie in dienst trad, wordt er hard gewerkt aan vernieuwing van het festival zoals een filmprogramma. 

Amy Root

Afgelopen jaar ging 3FM mee met Amy Root tijdens hun (afstudeer)optreden op Best Kept Secret. Hoe dat ging, zie je hieronder!

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook