Meer NPO
STER Advertentie

Zo wordt de prijs van jouw festivalbiertje bepaald

Zo wordt de prijs van jouw festivalbiertje bepaald

Vrijdag 31 mei 2019 - 19:30 uur

Het festivalseizoen is begonnen! Dat betekent goede muziek, zon en natuurlijk: BIER! Maar hoe wordt de prijs bepaalt van jouw ijskoude gouden sapje met perfect schuimende witte kraag? 

Het bier op Best Kept Secret

AndrĂ© Malotaux is hoofd Horeca van Best Kept Secret. Al vanaf het eerste jaar is hij erbij en weet dus alles van bier op festivals en de kosten. We spraken hem in de bossen van Hilvarenbeek tijdens Best Kept Secret.

AndrĂ©: ''We kijken naar de inkoopprijs en het geld dat je er op verdient. Dit willen we elk jaar gelijk houden. De inkoopprijs stijgt ieder jaar, daardoor wordt je biertje ook elk jaar duurder. Als je de prijsstijging van het bier doortrekt dan zouden we uitkomen op boven de 3 euro per biertje. Dit vinden we wat veel en daarom kiezen we er voor om hier onder te gaan zitten, om de bezoekers tegemoet te komen.''

Meer bier voor je geld

Op Best Kept Secret krijg je meer bier voor je geld, maar liefst 25% meer dan op veel andere festivals. Daar worden namelijk biertjes van 20 cl geschonken, maar op Best Kept Secret is het 23 cl. Dat scheelt een slok op een borrel... zeg maar. 

Wil je alles volgen van Best Kept Secret? Houd dit artikel in de gaten.

Kijk live naar 3FM

Lees ook