Best Kept Secret

Relaxed is het codewoord op Best Kept Secret

  1. Nieuwschevron right
  2. Relaxed is het codewoord op Best Kept Secret

Op Best Kept Secret Festival is het heel erg relaxed. Dat blijkt het codewoord te zijn op dit Brabantse Festival.

3FM DJ's Frank van der Lende a.k.a. Hoitjes en Sander Hoogendoorn a.k.a. Hoogie vroegen bezoekers het hemd van het lijf en gingen op onderzoek uit waarom "Relaxed" nou precies het codewoord op Best Kept Secret is.

1. Er zijn schommels. Schommels zijn relaxed!

2. Er is een cocktailboot

Een cocktailboot. Een boot met cocktails. Relaxed! Frank van der Lende offerde zich op en bracht een bezoekje aan de boot.

3. Er is heel veel, heel lekker eten

Frank ging even kijken hoe de tomatenpasta nou precies gemaakt werd. Hij werd er een klein beetje geil van. Relaxed!

4. Er is ijs!

En als klap op de vuurpijl, of op het raketje, waren er Meisjes met Waterijsjes.

5. Het is lekker weer!

Er zijn wat wolkjes aan de lucht, maar je verbrandt niet levend en het is toch lekker weer. Relaxed!

6. Het veld lijkt net een zandbak!

Dat kan vervelend lijken, omdat je constant zand uit je ogen aan het wrijven bent, maar je kunt het ook als een extra grote speelplaats zien. Relaxed!

7. Er is een meertje

Nadat je hebt liggen rollebollen in het zand kun je ook een duik nemen in het water. Maar dat mag niet, dus dan wordt je uit het water geplukt door de reddingsbrigade. Relaxed!

8. Er zijn veel relaxte artiesten

Je gaat natuurlijk naar een festival voor de muziek. Franz Ferdinand, Elbow, Chvrches, Miles Kane, Mogwai en nog veel andere bands reisden af naar Hivarenbeek. Maar de mannen van Moss zaten er het allerrelaxed bij in de 3FM-studio.

9. Je wint super makkelijk festivaltegoed via de 3FM-app

Je staat op Best Kept Secret, maakt een mooie festivalfoto, stuurt die in via de gratis 3FM-app, wordt gebeld door 3FM en je hebt gewoon 50 euro aan festivaltegoed in the pocket. Supermegauberrelaxed! Wil jij ook kans maken? Lees hier hoe het werkt.

10. Je hoeft helemaal niet naar het terrein om de shows te zien.

Via 3fm.nl/bkslive , NPO 101 en 3voor12.nl kun je een heleboel concerten van Best Kept Secret festival live zien. Dus je hoeft helemaal niet uit je luie stoel om mee te genieten van de lekkere muziek op het Brabantse festival. Relaxed he? Check alle concerten hier. Vind je radio luisteren veel relaxter? Bekijk dan de uitzendtijden van 3FM op Best Kept Secret.

Ster advertentie
Ster advertentie