Meer NPO
STER Advertentie

Jett Rebel: "Stop met staren naar je telefoon, de wereld heeft je nodig!"

Jett Rebel: "Stop met staren naar je telefoon, de wereld heeft je nodig!"

Dinsdag 18 april 2017 - 16:50 uur

Gekleed als een moderne Jezus wandelde Jett Rebel gisteravond het podium op om zijn 3FM Award voor Beste Social in ontvangst te nemen. Hij maakte meteen gebruik van het moment om een statement te maken over social media en smartphones.

Primeur

De gloednieuwe 3FM Award voor Beste Social is voor de artiest die de meeste impact heeft gehad met zijn/haar/hun sociale kanalen. En Jett Rebel is dus de allereerste die deze 3FM Award heeft gewonnen! Hij was samen met Teske, Lil'Kleine en Broederliefde genomineerd voor deze publieksprijs.

Jett's speech 

Eerst was Jett nogal onder de indruk van het gewicht van zijn 3FM Award, maar daarna bedankte hij al snel zijn fans voor het stemmen. Hij was blij met zijn winst, maar wilde dit moment toch nog even gebruiken om een statement te maken over social media en smartphones.

"Ik ben heel erg vereerd met deze 3FM Award! Als ik er nog één dingetje over mag zeggen... Dit is natuurlijk heel cool, maar ik vind persoonlijk dat we in deze tijd wel heel veel in onze telefoontjes leven. Er leeft een prachtige wereld buiten je scherm die je aandacht heel hard nodig heeft!"

Verstandige woorden, toch? Jett Rebel postte dezelfde boodschap ook nog even op social media, zodat écht iedereen het zou horen ;)

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook