Meer NPO
STER Advertentie

Survival Guide voor het 3FM Awards Festival

Survival Guide voor het 3FM Awards Festival

Zondag 16 april 2017 - 14:00 uur

Nog één nachtje slapen en dan is het eindelijk zover. Het 3FM Awards Festival in Tivoli Vredenburg! Ben jij een van de gelukkigen met een kaartje? Dan kun je nu vast beginnen met de voorbereidingen op dit festival, want geloof ons: deze survival guide is onmisbaar wanneer je naar het 3FM Awards Festival komt.

Maak een planning

Er is nogal wat te zien op één dag, dus maak een planning. Zo voorkom je dat je een tijdje niks staat te doen of je favoriete band mist omdat je geen erg hebt in de tijd. Wij helpen je graag een handje. 

Check ook dingen die je nog niet kent

Het 3FM Awards Festival is hét moment om nieuwe muziek te ontdekken. De hoofdacts zijn uiteraard vet om te zien, maaarrr... ga ook eens bij artiesten kijken die je nog niet kent. Dikke kans dat je met heel wat nieuwe favoriete nummers naar huis gaat.

Vol=vol

Heb je een act die je MOET zien? Kom dan ruim op tijd naar de zaal, want vol = vol!

 Trek goede schoenen aan

De TivoliVredenburg is een nogal groot gebouw met heel veel trappen. Neem daarom goede schoenen mee waar je een flink eind op kan lopen en een lange avond op kan dansen en springen. 

Geen kaartjes kunnen vinden? Je kan ook vanuit huis kijken

Zit je met tranen in je ogen deze Survival Guide te lezen omdat je geen kaartje hebt kunnen bemachtigen? Geen zorgen, want je kan thuis lekker meekijken via de livestream op 3FM.nl.

Stem 

De awardshow meemaken is vele malen leuker wanneer je zelf ook wat in te brengen hebt. Stem daarom nog effe snel op je favoriete artiest zodat deze meer kans maakt op een 3FM Award. Dat kan supersnel en gemakkelijk door hier te klikken. 

Neem genoeg geld mee

Aangezien je er best een tijdje rondloopt is het handig om (meer dan) genoeg geld mee te nemen. Dan kun je lekker een biertje, wijntje en een hapje (of twee) eten kopen. 

Er is meer te doen dan alleen muziek

Gun jij je oren wat rust? Er is nog meer te doen alleen kijken naar optredens. Zo is er onder andere een karaoke (oké, hier krijgen je oren eigenlijk allesbehalve rust), een Pop Quiz én kun je lekker dansen bij de Silent Disco. 

Kom op tijd

Want het is zonde om een gedeelte van de dag in de rij te moeten staan in de kou.

Controleer of je echt alles bij je hebt

Je ID-kaart bijvoorbeeld, of je telefoon, portemonnee, sleutels, pinpas en je ehh.. lippenstift of kauwgum. Alles wat je nodig hebt die dag!

 

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM