3FM Awards

Naar de 3FM Awards? Kom met het openbaar vervoer!

  1. Nieuwschevron right
  2. Naar de 3FM Awards? Kom met het openbaar vervoer!

Kom je vanavond naar de 3FM Awards of het 3FM Awards Festival? Gezellig! Hier check je hoe je het beste bij TivoliVredenburg komt.

(Foto: Ben Houdijk)

Kaartjes bij de hand? Check! Feestmuts op? Check! Zin in? Check! Top, dan kun je naar TivoliVredenburg. Zowel de 3FM Awards als het 3FM Festival is helemaal uitverkocht, dus het wordt gezellig druk. Wij raden je dan ook aan om met het openbaar vervoer te komen. Dit om parkeerellende te voorkomen.

TivoliVredenburg Utrecht

Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht

Openbaar vervoer

TivoliVredenburg ligt op 10 minuten lopen van Utrecht Centraal.

Lopend vanaf Utrecht CS: via winkelcentrum Hoog Catharijne neem je de uitgang Clarenburg (naast de Blokker). Hier kun je het Vredenburgplein oversteken in noordelijke richting. Via Vlaamse Toren (de steeg tussen The Sting en TivoliVredenburg) bereik je de hoofdingang aan de Vredenburgkade. Download hier de looproute.

Buslijnen: de buslijnen 2, 5, 8, 28, 55, 128, 412, 441, 447, 452, 474, 477, 495 stoppen recht tegenover TivoliVredenburg.

Met de auto

P+R garage De Uithof
Je hebt de mogelijkheid om te parkeren bij Transferium P+R Uithof gelegen aan de A28, vanwaar stadsbuslijn 28 rechtstreeks in 17 minuten naar TivoliVredenburg rijdt (bushalte Vredenburg).

Als je liever voor de deur wilt parkeren, dan kun je gebruik maken van een van de parkeergarages die in de directe omgeving van TivoliVredenburg liggen:
- La Vie: 325 parkeerplaatsen
- Stationsstraat: 391 parkeerplaatsen
- Radboud: 451 parkeerplaatsen

Op de fiets

Kom je met de fiets? De U-stal, de bewaakte fietsenstalling van Vredenburg, is permanent open vanaf donderdagmorgen 7.00 uur tot en met zondagavond 00.00 uur.

>> Check alle routebeschrijvingen op de site van TivoliVredenburg

Ster advertentie
Ster advertentie