3FM Awards

De 3FM Awards in vijf funny moments

  1. Nieuwschevron right
  2. De 3FM Awards in vijf funny moments

Het zit erop! De Gashouder in Amsterdam was in weer in feestelijke sferen gehuld voor de uitreiking van de tiende 3FM Awards. Tijd om even bij te komen en na te genieten met vijf verwarrende fragmenten!

1. De gebroeders Sigmund

"Dag gebroeders Sigmund, hebben mensen altijd moeite om jullie uit elkaar te houden?" vroeg Sander Lantinga aan Blaudzun nadat de zanger zijn 3FM Award voor Beste Artiest Alternative in ontvangst nam. Volgens zijn broertje Jacob kwam dat wel vaker voor. Toen hij nog haar had. En een bril.

2. Banaan reikt 3FM Award voor Beste Band uit

De uitreiking van de 3FM Award voor Beste Band verliep nogal... opmerkelijk. Ten eerste stond schaatser Koen Verweij in plaats van Coen Swijnenberg op de planken naast Sander Lantinga, en ten tweede was er ook een headbangende banaan ter plaatse: de Coen en Sander-producer Paul Stoel!

3. Gitarist Racoon breekt record Kortste Speech

De instructie was duidelijk: hou het kort. En dat neemt gitarist Dennis Huige gewoon erg letterlijk. Helemaal niks mis mee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

4. Dé Kus van Michael Prins

Hoewel er veel filmpjes zijn over awkward handshakes, mag deze 3FM awkward kus er ook zijn. Michael Prins bedoelde hem waarschijnlijk als classy kus op de wang, het eindigde in een flinke lebber met Jett Rebel. Bromance!

5. Willem de masseur

Dat 'ie kan rappen weten we allemaal, maar blijkbaar heeft 3FM Award-winnaar Willem van The Opposites een verborgen talent: masseren. En dan met name billen. Die van zijn partner in crime Twan in 't bijzonder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil je de tiende editie van de 3FM Awards nog een keertje terugkijken? Dat hierrr.
Ster advertentie
Ster advertentie