Muzieknieuws

Florence + The Machine brengt nieuwe track 'Moderation' uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Florence + The Machine brengt nieuwe track 'Moderation' uit

Nog geen jaar geleden brachten Florence Welch en haar band het album High As Hope uit, maar tijdens een concert in Australië een tijdje geleden dook er opeens een onbekend nummer op in de set. En nu heeft ze hem dan ook echt uitgebracht.

Tijdens de eerste avond van haar Australische tour verschijnt hij opeens op de setlist: 'Moderation'. Een gloednieuw nummer die nog nooit eerder live is gespeeld. Fans werden helemaal gek, maar gelukkig duurde het niet lang voordat hij officieel gereleased werd.

'Moderation'

Anders dan de vaak dromerige sound begint deze track met flinke drums en verandert het al snel in een groots anthem met veel gitaar en de oh zo bekende stem van Florence. De lyrics gaan als volgt: "I never made it with moderation // No, I never understood // My feeling was all or nothing // I took everything I could."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Florence live?

Er wordt flink geduimd voor een Nederlands festivaloptreden, maar de band staat komende zomer sowieso op Rock Werchter en in maart geven ze een show in Rotterdam Ahoy. Genoeg Florence om van te genieten dus.

3FM Alternative

Non-stop naar de lekkerste alternative tracks luisteren? Dat kan altijd en overal via de 3FM App (iOS en Android), DAB+ (ook in de auto) en 3FM.nl/Alternative. Of natuurlijk gewoon via de knop hierboven.

Ster advertentie
Ster advertentie