Amsterdam Dance Event

Zo volg je ADE via 3FM!

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volg je ADE via 3FM!

Vanaf woensdag 17 tot en met zondag 21 oktober wordt Amsterdam omgetoverd tot een speelplaats voor volwassenen. Ook dit jaar is 3FM op verschillende manieren op het Amsterdam Dance Event te vinden. We gaan naar ADE toe, maar ADE komt ook naar de studio!

In de studio

Elke ochtend heeft Sander zijn 10-minuten-mix met toffe ADE artiesten. Zo blaast Nicky Romero jou wakker op dinsdagochtend en er volgen er veel meer deze week!

Op pad

Frank staat te popelen om met zijn gele bus door Amsterdam te crossen. Tijdens ADE komt er elke avond een video op het 3FM Gemist account op YouTube.

3FM X ADE

Twee redacteuren van 3FM gaan 24 uur lang verslag doen op ADE. Zij komen bij leuke feestjes, interessante seminars en toffe workshops. Dat wordt ook strijden want zij doen dit compleet nuchter! Ook doen we verslag van de speciale show van Hardwell met zijn Metropole Orkest.

Ook 3voor12 is van de partij. Daarop kun je tussen 21.00 en 0.00 luisteren naar ADE-dj's op de radio!

Gratis en voor niets kun je veel foto's, nieuwtjes, toffe interviews en video's checken op 3FM.nl, Facebook, Instagram en Twitter. Bak popcorn erbij en genieten maar!

Ster advertentie
Ster advertentie