Meer NPO
STER Advertentie

Frank, Sunnery James en Ryan Marciano trappen de ADE-week af

Frank, Sunnery James en Ryan Marciano trappen de ADE-week af

Dinsdag 16 oktober 2018 - 15:05 uur

Iedere maandagavond ontvangt 3FM-dj Frank van der Lende in het laatste uur van zijn show De Bende van Van der Lende een artiest. Waarom? "Omdat die muzikanten op maandag meestal toch niet zoveel te doen hebben haha," aldus Frank. Afgelopen maandag waren dat het duo Sunnery James en Ryan Marciano, die een uur kwamen kletsen.

ADE

Het mag dan misschien pas maandag zijn, maar voor deze drie boys is ADE al begonnen! Het Amsterdam Dance Event trapt officieel woensdag pas af, maar Frank, Sunnery en Ryan geven vanavond het startsein voor deze feestweek.

Er staan hen een paar drukke dagen te wachten. Ze moeten zelf draaien, maar pakken natuurlijk ook een feestje of twee mee. "We zijn fucking trots," vertelt Sunnery. "We zijn geboren en getogen Amsterdammers. Dat de hele dance-industrie dit dan de belangrijkste tijd van het jaar vindt, is supervet. Wij zijn deze week de ambassadeurs!"

Roddel radio

In Roddel Radio confronteert Frank de artiest in kwestie met een aantal pittige roddels en uitspraken over zichzelf. Zoals: dronken interviews, huizen van een miljoen laten slopen, drugs smokkelen in een vliegtuig... Wat is waar? Check het hieronder!

Luister hier het volledige uur terug!

Kijk live naar 3FM

Lees ook