3voor12 Radio (VPRO)
VPRO

Deze special vertelt je waarom Bruno Mars zo fantastisch is

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze special vertelt je waarom Bruno Mars zo fantastisch is

Bruno Mars is de grote afsluiter van Pinkpop 2018. Maar wat is er toch zo fantastisch aan deze man? 3voor12 Radio vertelt het je in een uitgebreide special. Luister 'm hieronder helemaal terug.

"Zijn live-optredens zijn geweldig!"

Kiki werd per ongeluk fan van Bruno Mars. Ze ging een keer mee naar zijn optreden in de Ziggo Dome, en toen was ze verkocht.

"Bruno Mars respecteert zijn invloeden."

In tegenstelling tot Kiki is Gyo vanaf het eerste uur fan. Wat hij zo vet vindt aan Bruno Mars is dat hij de artiesten die hem groot hebben gemaakt respecteert. Bruno Mars laat zich inspireren door de muziek van Michael Jackson (The King of Pop), James Brown (The King of Soul) en Elvis Presley (The King of Rock 'n Roll).

"Bruno Mars is de Koning van de Nostalgie!"

De muziek van Bruno Mars heeft volgens Rowin alles. Hij noemt hem de Koning van de Nostalgie en legt hieronder uit waarom hij dat vindt.

Smoorverliefd op Bruno Mars

Marlon is toetsenist bij Wulf en Kenny B en sinds het laatste album (24K Magic) smoorverliefd op Bruno Mars. "Hij benadert de muziek echt vanuit die 90s R&B en dat iemand in deze tijden, van trap en hiphop, zo'n soulplaat uitbrengt vind ik geweldig."

Is Pinkpop klaar voor Bruno Mars?

Niet Pearl Jam, niet Foo Fighters, maar Bruno Mars is de grote afsluiter op de slotdag van Pinkpop. En daarmee zet het festival een jaar na de headline-show van Justin Bieber een dikke streep onder de pop in Pinkpop. Is Bruno Mars klaar voor Pinkpop? Of moet de vraag zijn: is Pinkpop klaar voor Bruno Mars? Lees het op 3voor12!

Ster advertentie
Ster advertentie