Nu op 3FM: -

Stages

Stages

Bij NPO 3FM wordt niet alleen radio gemaakt, achter de schermen wordt ook hard gewerkt. Wil jij een plekje bij NPO 3FM? We hebben zeer regelmatig plaats voor stagiair(e)s.

Startdatum: 01-09-2017 - STAGEPITCHDAG voor stages bij verschillende redacties NOS Nieuws - NOS

Bij NOS Nieuws kun je het maken. Als nieuwsjager. Als onderzoeksjournalist. Als snelle duizendpoot. Als creatieve editor. Als vertaler van moeilijk nieuws naar een specifieke doelgroep. We zijn op zoek naar het nieuwe journalistieke talent van Nederland en bieden daarom stageplaatsen aan op onze deelredacties: Economie, Den Haag, NOS Jeugdjournaal, NOS op 3, Binnenland, Buitenland, het NOS Radio 1 Journaal, het NOS/NTR-radioprogramma Nieuws en Co, de nieuwsbulletins op NPO Radio 2, 3FM en 5, NOS Met het Oog op Morgen en NOS.nl. We hebben per 1 september 2017 plek voor ongeveer 15 stagiairs.

Hoe kom je bij ons terecht? Schrijf ons waarom je graag stage bij NOS Nieuws wilt lopen en maak kans op een uitnodiging voor de NOS Stagepitchdag op vrijdag 9 juni 2017. Samen met andere kandidaten kun je dan met een nieuwspitch, een kennistest en in een interview laten zien wie je bent en wat je in je hebt. Op onze beurt geven wij je op die dag een voorproefje van een stage bij de NOS: je krijgt een workshop, een rondleiding over de nieuwsvloer en er is gelegenheid om te praten met NOS-collega’s. Je solliciteert voor een stageplek bij NOS Nieuws. En als je een stageplek krijgt, ga je aan het werk op een van de deelredacties. Meer informatie over de NOS Stagepitchdag is te vinden op www.werkenbijdenos.nl/stages

Lees verder

Startdatum: 01-08-2017 - Marketingstagiair BNN-VARA - BNN-VARA

De omroeporganisaties VARA en BNN vormen sinds 1 januari 2014 de nieuwe omroep BNN-VARA. We maken programma’s als Je zal het maar hebben, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door en 3 op Reis. Daarnaast maken we radioprogramma’s op Radio 1, Radio 2 en 3FM en sturen we dagelijks vele kilobites BNN-VARA-content het web op. In deze afwisselende en zelfstandige stage draai jij volwaardig mee op de afdeling Marketing & Exploitatie. Je houdt je bezig met activiteiten die bijdragen aan werving en behoud van BNN- en VARA-leden.

Lees verder

Startdatum: 01-08-2017 - Marketingstagiair VARAgids - BNN-VARA

De omroeporganisaties VARA en BNN vormen sinds 1 januari 2014 de nieuwe omroep BNN-VARA. We maken programma’s als Je zal het maar hebben, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door en 3 op Reis. Daarnaast maken we radioprogramma’s op Radio 1, Radio 2 en 3FM en sturen we dagelijks vele kilobites BNN-VARA-content het web op. In deze afwisselende en zelfstandige stage draai jij volwaardig mee op de afdeling Marketing & Exploitatie. Je houdt je bezig met activiteiten die bijdragen aan werving en behoud van VARAgids-abonnees.

Lees verder

Startdatum: 03-04-2017 - Evenementenproductie (Radio 2 Top 2000, 3FM Serious Request, Zapp Your Planet) - NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Leer de kneepjes van het evenementenvak bij o.a. Radio 2 Top 2000, 3FM Serious Request en Zapp Your Planet! 

De stagiair zal werkzaamheden verrichten voor Radio-, TV- en Corporate-evenementen. Je ondersteunt hierbij de event coördinatoren. De functie valt onder de directie Publiek & Marketing die verantwoordelijk is voor het planmatig ontwikkelen en positioneren van het NPO-merk en het aanbod van alle kanalen (radio, televisie en online). De directie bestaat uit een viertal teams: Marketing Communicatie, Corporate Communicatie, Publieksonderzoek en Digital Marketing Management.

Lees verder

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen