Nu op 3FM: -

Stages

Bij NPO 3FM wordt hard gewerkt achter de schermen. Wil jij daar deel van uitmaken? Wij hebben best wel hele toffe stageplekken! Zit er iets tussen? Wacht niet langer en solliciteer via Mediastages.

Startdatum: 01-09-2017 - Redactiestagiair 3FM Online

Als redactiestagiair bij 3FM Online maak je verhalen, schrijf je muzieknieuws, bio’s, posts voor social media, ben je aanwezig bij festivals, concerten en 3FM Serious Request en ga je deel uitmaken van het leukste radiostation van Nederland. Lijkt je dat wat? En nog belangrijker: kun je dat? Misschien ben jij dan dit najaar wel onze nieuwe STAGIAIR!

Lees verder

Startdatum: 01-09-2017 - Stagiair 3FM Muziekteam

 Als stagiair bij het muziekteam van NPO 3FM houd je de statistieken van bepaalde tracks en online playlists bij. Je houdt in de gaten welke tracks trending zijn in binnen- en buitenland. Je denkt mee over het muziekbeleid van 3FM. En je leert werken met software voor muzieksamenstelling (Powergold) en radioproductie (RadioManager, Omni).

Lees verder

Startdatum: 01-09-2017 - Productietopper voor 3FM Serious Request (Veiling)

Bij deze stage ben jij samen met het team verantwoordelijk voor het bedenken en werven van de veilingitems en het administratief verwerken van alles wat online wordt aangeboden. Je onderhoudt contact met alle aanbieders en schrijft aanjagende teksten die de aangeboden items op de juiste manier omschrijven. Je bent backstage aanwezig bij het evenement 3FM Serious Request in Apeldoorn en houdt bij wanneer welke veilingitems door wie worden aangeboden in het Glazen Huis. Daarnaast help je mee met het inrichten van de jaarlijkse Pop-up-Shop (de Niet In De Winkel Te Koop Winkel) en na afloop van het evenement zorg je ervoor dat alle items op de juiste manier worden afgehandeld.

Lees verder

Startdatum: 01-09-2017 - STAGEPITCHDAG voor stages bij verschillende redacties NOS Nieuws - NOS

Bij NOS Nieuws kun je het maken. Als nieuwsjager. Als onderzoeksjournalist. Als snelle duizendpoot. Als creatieve editor. Als vertaler van moeilijk nieuws naar een specifieke doelgroep. We zijn op zoek naar het nieuwe journalistieke talent van Nederland en bieden daarom stageplaatsen aan op onze deelredacties: Economie, Den Haag, NOS Jeugdjournaal, NOS op 3, Binnenland, Buitenland, het NOS Radio 1 Journaal, het NOS/NTR-radioprogramma Nieuws en Co, de nieuwsbulletins op NPO Radio 2, 3FM en 5, NOS Met het Oog op Morgen en NOS.nl. We hebben per 1 september 2017 plek voor ongeveer 15 stagiairs.

Hoe kom je bij ons terecht? Schrijf ons waarom je graag stage bij NOS Nieuws wilt lopen en maak kans op een uitnodiging voor de NOS Stagepitchdag op vrijdag 9 juni 2017. Samen met andere kandidaten kun je dan met een nieuwspitch, een kennistest en in een interview laten zien wie je bent en wat je in je hebt. Op onze beurt geven wij je op die dag een voorproefje van een stage bij de NOS: je krijgt een workshop, een rondleiding over de nieuwsvloer en er is gelegenheid om te praten met NOS-collega’s. Je solliciteert voor een stageplek bij NOS Nieuws. En als je een stageplek krijgt, ga je aan het werk op een van de deelredacties. Meer informatie over de NOS Stagepitchdag is te vinden op www.werkenbijdenos.nl/stages

Lees verder

Startdatum: 01-08-2017 - Marketingstagiair BNN-VARA - BNN-VARA

De omroeporganisaties VARA en BNN vormen sinds 1 januari 2014 de nieuwe omroep BNN-VARA. We maken programma’s als Je zal het maar hebben, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door en 3 op Reis. Daarnaast maken we radioprogramma’s op Radio 1, Radio 2 en 3FM en sturen we dagelijks vele kilobites BNN-VARA-content het web op. In deze afwisselende en zelfstandige stage draai jij volwaardig mee op de afdeling Marketing & Exploitatie. Je houdt je bezig met activiteiten die bijdragen aan werving en behoud van BNN- en VARA-leden.

Lees verder

Startdatum: 01-08-2017 - Marketingstagiair VARAgids - BNN-VARA

De omroeporganisaties VARA en BNN vormen sinds 1 januari 2014 de nieuwe omroep BNN-VARA. We maken programma’s als Je zal het maar hebben, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door en 3 op Reis. Daarnaast maken we radioprogramma’s op Radio 1, Radio 2 en 3FM en sturen we dagelijks vele kilobites BNN-VARA-content het web op. In deze afwisselende en zelfstandige stage draai jij volwaardig mee op de afdeling Marketing & Exploitatie. Je houdt je bezig met activiteiten die bijdragen aan werving en behoud van VARAgids-abonnees.

Lees verder

Startdatum: 03-04-2017 - Evenementenproductie (Radio 2 Top 2000, 3FM Serious Request, Zapp Your Planet) - NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Leer de kneepjes van het evenementenvak bij o.a. Radio 2 Top 2000, 3FM Serious Request en Zapp Your Planet! 

De stagiair zal werkzaamheden verrichten voor Radio-, TV- en Corporate-evenementen. Je ondersteunt hierbij de event coördinatoren. De functie valt onder de directie Publiek & Marketing die verantwoordelijk is voor het planmatig ontwikkelen en positioneren van het NPO-merk en het aanbod van alle kanalen (radio, televisie en online). De directie bestaat uit een viertal teams: Marketing Communicatie, Corporate Communicatie, Publieksonderzoek en Digital Marketing Management.

Lees verder

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen