Nu op 3FM: -

Hoe zit het met de goede voornemens van de 3FM-dj's?

Vrijdag 30 december 2016 - 19:00 uur

Precies een jaar geleden vroegen we een aantal 3FM-dj's naar hun plannen voor 2016. Hun antwoorden: meer sporten, stoppen met roken en vaker biologische kreeft eten! Mag jij raden van wie die laatste komt... Even de balans opmaken en vooruitblikken naar 2017!

Herman Hofman

Herman, jouw goede voornemens voor 2016 waren dat je wilde gaan voetballen, een fucking goede DJ wilde worden en wilde stoppen met roken. Enne... Is dat gelukt? 

Herman: "Hahaha, holy shit! Ik was dit helemaal vergeten! En 2 UIT 3 GEWOON GEHAALD hahahahaha wauw, dat had ik echt totaal niet verwacht. Was er niet totaal niet mee bezig! Hahaha, wat sick. Ik ben inmiddels een maand of 2 gestopt met roken EN ik heb pas voor het eerst meegetraind met een voetbalcluppie in Utrecht! Dat betere DJ worden dat is helaas niet gelukt - het lijkt nog steeds nergens op ;)"

Nou, lekker bezig! En dat DJ'en gaat je best goed af hoor.

"Haha, thanks!"

Wat zijn de plannen voor 2017?

"Beginnen met roken (indekken toch) en stoppen met sporten (ook indekken). Daarnaast wil ik mijn huis verbouwen. Maar echt serieus want ik stel dat continu uit. Alhoewel het meer inrichten is. Dat verbouwen klink vet elitair en ik zit gewoon op een bank samengesteld uit twee verschillende kringloopbanken waarvan de kussens niet eens passen. Fuck my life... Daarnaast wil ik gewoon shit gaan doen. Niet bang zijn!" 

En op muziekgebied? Welke artiest gaat het maken in 2017?

"Zou zomaar kunnen dat Axel Flovent het gaat doen volgend jaar. Maar ik hoop ook op The Academic of Mura Masa!"

Michiel Veenstra

Jouw voornemens, Michiel: de halve marathon in Disneyland Parijs lopen. Dat is volgens mij wel gelukt.

Michiel: "Ja, mijn goede voornemens zijn zeker uitgekomen! Ik heb de halve marathon in Disneyland Parijs met succes afgelegd en er nog heel veel plezier aan beleefd ook. Misschien nog wel belangrijker: ook na de halve marathon ben ik blijven rennen. Misschien iets minder frequent dan voorheen, maar toch… Niet opgegeven!"

Klinkt goed! Enne voor 2017?

Michiel: "Weer wat meer mensen proberen te mobiliseren om na te denken over en vooral ook te handelen naar een beter klimaat. Het is in 2017 tien jaar geleden dat ik met diezelfde missie uitzond vanaf de noordpool maar helaas staan we er nog altijd niet al te best voor. Sterker nog, we zitten vier jaar vast een Amerikaanse president die niet in klimaatverandering gelooft... Als we allemaal eens wat minder de vleesindustrie zouden steunen, ook al is het maar door een keer per week vegetarisch te eten, maken we al zo'n verschil!!"

En qua muziek?

Michiel: "Mijn belofte voor 2017 is de band Call it Off. 3FM Serious Talent en zó ontzettend goed!"

Roosmarijn Reijmer

Hi Roos, jij had vooral muzikale goede voornemens voor 2016.

Roos: "Ja, dat leek me beter voor iedereen!"

Haha, top! Jij zag een gouden toekomst voor Grimes, Jack Garratt, Indian Askin en Weval. Klopt dat nu een jaar later?

Roos: "Nou, ik moet zeggen dat m'n glazen bol lekker z'n best heeft gedaan hoor. Ze hebben allemaal prachtige albums afgeleverd en veel festivals gedaan hier in Nederland." 

Klopt. Lekker bezig! Maar dit jaar toevallig wel goede voornemens voor 2017? 

Roos: "Ja, dit keer wel! Voor 2017 heb ik als goed voornemen een feature op een track met broederliefde. Ik wil ook best een sample van een papegaai zijn of een keer skuuuuurt roepen hoor. Maar je moet toch een onmogelijk doel hebben om je op te richten nietwaar?"

Zeker! Wij zijn nu al benieuwd of dat volgend jaar lukt. Ook nog artiesten tegengekomen in die glazen bol van je?

Roos: "Als muzikale beloftes roep ik Kevin, Cut_ en Thomas Azier. Het wordt een mooi jaar voor de Nederlandse muziek!" 

Rámon Verkoeijen

Rámon, jouw goede voornemens waren uhm interessant vorig jaar. Je wilde beginnen met roken, tien kilo aankomen, zo min mogelijk naar de sportschool, meer biologische kreeft eten, vaker de stoelverwarming aan in de auto, restjes wijn opdrinken in plaats van weggooien, minder sparen, arroganter zijn naar de medemens. 

Rámon: "Ja."

Uhm, heb je hier iets over te zeggen?

Rámon: "Nee." En loopt weg...

Pff, Diva!

Meer Nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen