Nu op 3FM: -

Popquiz in het 3FM Clubhuis in Breda

Woensdag 7 december 2016 - 19:30 uur

Ben jij tussen 18 en 24 december in Breda te vinden voor 3FM Serious Request? Kom dan niet alleen naar het Glazen Huis op de Grote Markt. Kom óók een kijkje nemen in het 3FM Clubhuis!

Mezz in Breda is het 3FM Clubhuis

Het 3FM Clubhuis is het bonkende hart van 3FM Serious Request dit jaar. Elke dag is er een middag- en avondprogramma wat vol staat met muziek, toneel, dans en gekke workshops. Eerder deze week was er al een carnavalsmiddag, konden mensen de hele dag relaxen door massages en was er een programma voor de kleintjes. In de avond stonden onder andere Lucas Hamming, De Likt en Teske al op 't podium.

Heb je het dus wel gezien bij dat Glazen Huis en ligt je donatie al in de brievenbus? Kom dan nog even lekker chillen of dansen in het 3FM Clubhuis. We zijn de hele week nog open!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Middagprogramma zaterdag 24/12: Popquiz

Na een topweek met zo veel verschillende acts en activiteiten, is het bijna voorbij is het Clubhuis. De laatste middag van 3FM Serious Request kun je de hele dag lang popquizen. Speciaal voor de muzieknerds onder ons! Je kunt bij het Clubhuis zelf een kaartje voor de quiz kopen.

Clubhuis is een feestje

Benieuwd hoe het feest er aan toe gaat in het Clubhuis? Check de beelden!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen