Nu op 3FM: -

Geef je op voor Demo van de Dag

Dinsdag 6 december 2011 - 09:00 uur

Ben jij muzikant en steun jij graag 3FM Serious Request in ruil voor airplay? Geef je dan op voor Demo van de Dag!

De voorbereidingen voor 3FM Serious Request 2011 zijn in volle gang en de acties om geld in te zamelen voor het goede doel 'Moeders geraakt door oorlog en conflictsituaties' stromen binnen. Ook jij als muzikant kunt in actie komen. En dat in ruil voor airplay op 3FM en een plek op de 3VOOR12 Luisterpaal. Het enige wat je hoeft te doen is je opgeven voor Demo van de Dag.

Stap 1: Drop je demo

Het stappenplan begint bij een goede demo in de vorm van een MP3 of een YouTube filmpje. Heb je die? Ga dan naar het tabje Doe Mee op de 'Kom In Actie' site van 3FM Serious Request. Kies vervolgens voor de actie Bands - Demo van de Dag bij het hoofdje van Giel. Klik op de button 'Start', vul je gegevens in, upload een representatieve foto van jou als artiest of van je band en upload de MP3 of copy and paste de link naar de audio of van het YouTube filmpje in de daarvoor bestemde vakjes.

Stap 2: Werf donaties

Zodra je demo is gedropt, zorg dan dat je met jouw demo zoveel mogelijk donaties ophaalt voor 3FM Serious Request. Dus promoot jezelf om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw nummer op de site horen en een flink bedrag hierop doneren. Doneren kan ook op de 'Kom In Actie' site door op de button 'Doneer' te klikken in de lijst ingezonden demo's. Een kwestie van even je gegevens invullen en een bedrag overmaken via iDEAL of een machtiging.

Stap 3: Word dagwinnaar

Tijdens 3FM Serious Request wordt dan elke dag de Demo van de Dag bekendgemaakt. Dat is het liedje dat die dag het hoogste bedrag heeft opgehaald. Dit nummer zal dan die avond op 3FM gedraaid worden en op de Luisterpaal van 3VOOR12 verschijnen. Let op: je demo kan maar één keer Demo van de Dag worden.

Veel succes!

>> Lees hier meer over de actie en stuur je demo in

>> Niet muzikaal aangelegd? Doneer hier een bedrag op je favo demo

Meer Nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen