Zwarte Cross

Zwarte Cross krijgt sterrenrestaurant

  1. Nieuwschevron right
  2. Zwarte Cross krijgt sterrenrestaurant

Chique rockers opgelet! De Zwarte Cross is het eerste festival dat een restaurant krijgt met een verfijnde keuken.

Rik Jansma van Restaurant Basiliek en Erik de Mönnink van de Swarte Ruijter beginnen een chique restaurant op het festivalterrein van de Zwarte Cross.

Chique dineren op Zwarte Cross

‘Le Carburateur’ is het eerste sterrenrestaurant dat gevestigd wordt op een festival. Je kunt er terecht voor streekgerechten en voornamelijk biologische streekproducten. Het restaurant gaat de hoogte in dus je kijkt uit over het festivalterrein terwijl je geniet van allerlei culinaire hoogstandjes.

Zwarte Cross ziet sterren

De organisatie van de Zwarte Cross ziet het 'Le Carburateur' wel zitten. Gijs Jolink: “Een sterrenrestaurant op de Zwarte Cross, dat vind ik super! Ik ga hier zeker karnemelksaus eten; streekgerechten vers bereid met streekproducten door zulke geweldige koks! We liepen al tijdje rond met het idee om iets met streekgerechten op niveau te doen, dus dit is top!”

Ster advertentie
Ster advertentie