Zwarte Cross

Hipster tussen de boeren

  1. Nieuwschevron right
  2. Hipster tussen de boeren

De Amsterdammer 'Fashion' Frank van der Lende, a.k.a. Hoitjes voor intimi, trok zijn stoutste hipste schoenen aan en ging voor het eerst naar de Zwarte Cross. Zijn ervaringen lees en hoor je hier.

Geboren en getogen onder de rook van Amsterdam, is voor Frank alles buiten een straal van 30 kilometer van de Westertoren buitenland. Hij komt er graag, laat zich inspireren door wat hij ziet en hoort en wordt er een rijker mens van. Reden genoeg om deze fashionable cityslicker eens kennis te laten maken met de wondere wereld van de Zwarte Cross.

Frank fladdert rond op de Cross

Om het Zwarte Cross gevoel volledig in zich op te nemen had hij voor de vorm alvast een tuinbroek aangedaan. Klaar voor de cross!

Hier lees en luister je zijn bevindingen van het festival.

Frank stapt als maagd het terrein op

OP NAAR HET RENNERSKWARTIER!

Het tolerantste festival van de Achterhoek en omstreken organiseert dit jaar de Roze Cross, voor de he, ho en bi bezoekers. Frank dook het rennerskwartier in en stuitte daar op Marleen en Lia.

Hoitjes en de Tuit

Voormalig schaatser Mark Tuitert is ingeschakeld door de organisatie om hand en span diensten te leveren waar nodig. De pensionado is begonnen aan een tweede carrière en loopt stage. Wat dat inhoudt, vertelde hij aan Frank:

Ster advertentie
Ster advertentie