Zwarte Cross

Mark Tuitert loopt stage op Zwarte Cross

  1. Nieuwschevron right
  2. Mark Tuitert loopt stage op Zwarte Cross

Oud-profschaatser Mark Tuitert gooit zijn carrière over een andere boeg. Daar hoort een passende stage bij. En een optreden met Normaal!

Mark Tuitert klust een beetje bij op de Zwarte Cross en steekt zijn handen uit de mouwen, waar dat van hem gevraagd wordt. Frank sprak hem in de perstent van het festival over wat zijn rol is dit weekend en hoe muziek bepalend is geweest voor hem door zijn carrière heen. En wat heeft hij met Tool?

Wi-j doet 't samen met Mark Tuitert

Het mag bekend zijn dat de Tuit geen onverdienstelijke gitarist is en daarom werd hij door Bennie Jolink gevraagd om een nummertje mee te spelen met Normaal op het hoofdpodium. Dat daar wat zenuwen bij kwamen kijken, vertelde hij aan Timur:

Hoe solliciteer je bij de Zwarte Cross?

Tante Rikie is van zichzelf al een imponerende vrouw, maar als je dan ook nog eens een sollicitatiegesprek bij haar moet doen, dan zweet je peentjes. Mark Tuitert ondervond het aan den lijve. De oud-schaatser volgt een marketingopleiding en wilde daarom graag aan de slag bij de Zwarte Cross. Maar eerst moest er gesolliciteerd worden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie