HUMAN

7 dingen die je herkent als je extravert bent

  1. Nieuwschevron right
  2. 7 dingen die je herkent als je extravert bent

Speak up!

Vorige week schreven we al over introverte mensen, vandaag is het de beurt aan extraverte mensen. Wanneer je extravert bent, ben je vaak behoorlijk aanwezig. Dat is natuurlijk héél leuk, maar soms kan het vervelende of juist hilarische momenten opleveren. Deze 7 dingen herken jij vast!

1. Soms schrik je mensen af

Jij praat makkelijk, graag en ook veel. Mensen die wat stiller zijn, kunnen hier best van schrikken of zich soms zelfs bedreigd voelen. Tja, dat is dan vooral hún probleem, toch?!

2. Je zegt af en toe dingen die écht niet kunnen

Doordat je zo extravert bent, ben je ook een ontzettende flapuit. Af en toe roep jij gewoon wat er in jou opkomt. En dat is niet altijd even netjes, handig of tactisch. #oeps

3. Mensen zijn graag bij je in de buurt

Bij jou in de buurt zijn is ontzettend gezellig. Jij hebt eigenlijk altijd wel wat leuks te vertellen, zelfs van een simpele gebeurtenis kun jij een spannend verhaal maken. Ook ben jij altijd wel in voor een gesprekje.

4. Je vindt alleen zijn maar saai

Alleen zijn is echt niks voor jou. Je wil het liefst mensen om je heen hebben om mee te praten of naar te luisteren. Dat is veel leuker dan alleen zijn.

5. Je praat extra veel op ongemakkelijke momenten

Een ongemakkelijk of spannend moment? Dan ratel je aan een stuk door. Als je je ongemakkelijk voelt, praat je juist extra veel. Achteraf denk je na over wat je allemaal hebt gezegd en schaam je je soms kapot! Gelukkig ben je niet de enige en hebben héél wat mensen hier last van.

6. Je maakt snel vrienden

Die eerste paar dagen in een nieuwe omgeving vind je wel een beetje spannend, maar over het algemeen is dat voor niets. Je bent niet de beroerdste en praat gewoon tegen mensen die je tegenkomt. Binnen no-time heb je er nieuwe vrienden bij. Ideaal!

7. Je staat positief in het leven

Dit is een van de fijnste eigenschappen van extraverte personen. Je staat positief in het leven en ook je vrienden hebben hier veel voordeel van. Wanneer ze even down zijn, bellen ze jou op voor een goede oppepper.

Ben jij blij met het feit dat je extravert bent?

Ster advertentie
Ster advertentie