Down The Rabbit Hole

Porto Parties zijn misschien wel de vetste feestjes op DTRH

  1. Nieuwschevron right
  2. Porto Parties zijn misschien wel de vetste feestjes op DTRH

Op Down The Rabbit Hole heb je naast een hele vette line-up ook nog een heleboel supervette feestjes: de Porto Parties. Dit zijn misschien wel de vetste feestjes die je op dit festival tegenkomt. Wat het zo tof maakt? De feestjes zijn georganiseerd door de bezoekers zelf! Wij hebben natuurlijk geen feestje overgeslagen en delen de tofste Porto Parties met jou.

100% Satisfaction Guaranteed

Kun je ondanks de toffe Down The Rabbit Hole line-up tóch geen satisfaction vinden? Dan was dit feestje helemaal iets voor jou. Er werd namelijk twee uur lang 'I Can't Get No Satisfaction' gedraaid, in alle mogelijke vormen. De bezoekers van dit feestje kenden het nummer aan het einde helemaal uit hun hoofd. Of de bezoekers ook bevredigd waren na het bezoeken van dit feestje is helaas niet bekend.

Ik <3 Moshpit

Een feestje georganiseerd met maar één doel: twee uur lang lekker op elkaar inbeuken. Dat mag op een festival natuurlijk niet ontbreken. Hier kunnen moshpit-liefhebbers zich verzamelen in een kleine ruimte om vervolgens rondjes te rennen en tegen elkaar aan te botsen. Natuurlijk kwam ook 'Witch Doctor' van De Staat effe voorbij en gelukkig zijn er, naast blauw plekken, geen gewonden gevallen.

ViVa Vingerverf

"Vingeren met vingerverf", zo omschrijven de organisatoren hun eigen feestje. Eigenlijk komt het op niets anders neer dan gewoon even in een tijdmachine stappen en weer teruggaan naar je jeugd. Er is wel één groot verschil, waar je je van moeders nog moest beperken tot een klein A4'tje, was hier niks off-limits. Muren, vloeren, mensen... alles zat onder de verf.

Spice Up Your Five

Geef toe, het leukste moment op ieder feestje is wanneer er een gouwe ouwe van een boy- of girlband wordt ingestart. Spice Up Your Five was zo'n moment, maar dan van twee uur lang. De decoratie bestond uit covers van de Hitkrant en alle posters die je vroeger boven je bed had hangen. Oh ja, en iedereen zong mee. #duh.

Ster advertentie
Ster advertentie