3FM nieuws

Rihanna helpt fans met levensvragen via Twitter

  1. Nieuwschevron right
  2. Rihanna helpt fans met levensvragen via Twitter

Laatst schreven we al over Liam Payne, die een track opnam voor een fan. Maar Rihanna kan er ook wat van! Als een van haar fans haar via Twitter vertelt dat hij last heeft van een gebroken hart, geeft Rihanna een heel mooi advies. En je hebt er nog echt wat aan ook.

Foto: Instagram

Voor de eerste keer een gebroken hart

Groot Rihanna-fan @WaledShami wist afgelopen week even niet meer waar hij het zoeken moest nadat zijn grote liefde het uitgemaakt had. Hij besloot dus de stoute schoenen aan te trekken en Rihanna een privéberichtje te sturen op Twitter. Hij vraagt haar hoe zij over haar eerste gebroken hart heen kwam en legt uit dat hij het maar moeilijk vindt. Rihanna reageert vervolgens op een hele mooie manier.

"Just believe that the heartbreak was a gift in itself, cry if you have to, but it won’t be forever! You will find love again, and it will be even more beautiful! In the meantime enjoy all that YOU are!!!!", schrijft Rihanna haar fan terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uit de kast komen? Schakel Rihanna in

Het is niet de eerste keer dat Rihanna zo'n lief berichtje naar een van haar fans stuurt. Vorig jaar hielp ze een fan die niet uit de kast durfde te komen. Niet alleen stuurde ze een uitgebreide reactie, ze bleef ook nog in contact met hem nadat hij het verteld had aan zijn ouders. De hele conversatie is te lezen op Buzzfeed.

Ster advertentie
Ster advertentie