3FM nieuws

Justin Bieber doet 't met zes Victoria's Secret-modellen in nieuwe videoclip

  1. Nieuwschevron right
  2. Justin Bieber doet 't met zes Victoria's Secret-modellen in nieuwe videoclip

Samen met David Guetta brengt Justin Bieber vandaag de track '2U' uit en daar zit een leuk cadeautje bij. Drie minuten aan dansende modellen in lingerie. Hell yeah!

Eens in de zoveel tijd brengen de Victoria's Secret-modellen een lip-sync-video uit waarbij ze playbacken op een track uit de hitlijsten. De laatste keer was dat 'I Feel It Coming' van The Weeknd en nu is de nieuwe single van de Biebs aan de beurt.

'2U'

Het is nog niet helemaal duidelijk of de track een single is voor het komende album van David Guetta of dat het gewoon een muzikaal tussendoortje is voor beide artiesten. En eigenlijk maakt dat ook niet zoveel uit. Dit is zo'n track waar je niet te veel over na moet denken, maar die je gewoon moet opzetten en bij voorkeur mét videoclip.

En hé, misschien is dit eindelijk een reden voor al die zure oude mannen om Justin Bieber een keer op te zetten?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pinkpop

Afgelopen weekend stond Bieber nog op Pinkpop te shinen. Of nouja te shinen... Daar waren de meningen ietwat over verdeeld. Het was niet bepaald zijn meest uitbundige show. Gelukkig stond er wel iemand anders in de schijnwerpers. Namelijk, de Friese Boy die als beveiliger voor het podium stond.

Iemand maakte een foto van de knappe jongen, zette deze op twitter en inmiddels gaat hij wereldwijd viral. Het is dat Victoria's Secret voor vrouwen is, want anders hadden ze hem waarschijnlijk zo een modellencontractje aangeboden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie