3FM nieuws

Deze fans stonden vorige week nog bij Ariana Grande in de Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze fans stonden vorige week nog bij Ariana Grande in de Ziggo Dome

Vorige week stond Ariana Grande nog in de Ziggo Dome waar duizenden fans hun idool live zagen. De gebeurtenis van gisteravond in Manchester komt dan ook opeens heel dichtbij voor ze.

Hêvî (23)

"Toen ik en een vriendin vorige week bij het concert in de Ziggo Dome waren besloten we om iets eerder weg te gaan in verband met de trein. Dus halverwege Ariana's laatste nummer vertrokken wij uit de zaal. Wat ik nu heb gehoord is dat de explosie gebeurde op het moment dat Ariana net van het podium afstapte. Vorige week liepen mijn vriendin op precies dat zelfde moment naar buiten. Daar schrok ik enorm van. Het komt wel heel dichtbij dan."

Rachele tijdens het concert in de Ziggo Dome

Rachele (17)

Rachele stond vorig week nog vooraan in de Ziggo Dome uit haar dak te gaan omdat ze Ariana Grande voor het eerst live zag. "Vanochtend maakte m'n moeder me wakker met het nieuws van de aanslag. Ik schrok enorm. Ik heb veel Tweets voorbij zien komen van mensen die er bij waren. Filmpjes, reacties, maar ook mensen die nog vermist zijn. Tweets met teksten als: ik zag opeens mijn beste vriendin op de grond liggen. Verschrikkelijk"

"Ik denk dat het ook heel heftig is voor Ariana. Zij heeft het gevoel dat iedereen daar voor haar was en dat nu juist zij die persoon is die niks terug kan doen. Ik denk dat ze een pauze inlast in haar tour (dat is inmiddels bevestigd, red.). Het is enorm veel om te verwerken. Samen met Victoria Monet heeft ze het nummer 'Better Days' geschreven. Een super passend nummer voor deze situatie en een liedje dat ze misschien wel gaat opdragen aan deze avond."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dylan (24)

"De meiden en jongens die naar een concert van Ariana Grande gaan zijn over het algemeen heel jong. Dat was toen ik vorige week in de Ziggo Dome wel duidelijk. Het is vreselijk om te bedenken dat er gisteravond ouders buiten de concerthal stonden te wachten op hun kinderen en dat die dan nooit meer zouden komen."

Iris (19)

3FM-dj Mark van der Molen sprak vanochtend Iris in de ochtendshow. Zij is hard op zoek naar haar vriendin die sinds het einde van het concert niks meer van haar heeft laten horen. "Haar telefoon staat uit en we weten niks. Het voelt zo ontzettend machteloos dat je dan hier in Nederland zit. Ik heb contact met haar ouders daar en we hopen snel op nieuws."

Ster advertentie
Ster advertentie