3FM nieuws

Binnenkort kun je The Sims spelen op je telefoon

  1. Nieuwschevron right
  2. Binnenkort kun je The Sims spelen op je telefoon

Ben jij ook zo'n iemand die vroeger niet achter de computer weg te slepen was omdat je he-le-maal verslaafd was aan The Sims? Nog even en dan kun je dit awesome spel weer gewoon spelen. Op je telefoon! Ja echt, want The Sims komt met een mobiele versie. Vervelen in de trein is bijdeze definitief verleden tijd.

Net als vroeger

EA heeft een spotje online gegooid dat laat zien hoe het spel eruit komt te zien. En dat ziet er vet uit. Net als op de pc eigenlijk. De spelers kunnen hun eigen poppetje ontwerpen, een eigen huis bouwen en ervoor zorgen dat het leven van de sim goed gaat. Je kunt dus net als vroeger weer met jouw secret crush een gezin beginnen zonder dat iemand er vanaf weet. HOERA!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Met je friends

Om te voorkomen dat je alleen nog in je virtuele leven gaat leven, kun je The Sims ook met anderen spelen. Zo kun je feestjes bijwonen, vrienden of vijanden worden én praten. De laatste Sims-game kwam uit in 2014, dat was De Sims 4. Wanneer The Sims voor je telefoon uitkomt en wat het gaat kosten is nog niet bekend. Wij hopen dat het niet lang meer gaat duren.

Ster advertentie
Ster advertentie