3FM nieuws

Guido gaat viral met zijn mix van 'U Can't Touch This' en 'Bad & Boujee'

  1. Nieuwschevron right
  2. Guido gaat viral met zijn mix van 'U Can't Touch This' en 'Bad & Boujee'

Guido was zijn vliegtuig nog niet uit of 3FM-dj Herman Hofman hing vanochtend al met haan aan de lijn. De 19-jarige DJ uit Schiedam gaat wereldwijd viral met een mash-up die hij maakte: hiphophit 'Bad & Boujee' van Migos mixt hij moeiteloos met 'U Can't Touch This'! En Herman wilde daar wel even het fijne van weten.

Welkom in NL

Guido is net terug uit het binnenland van Suriname, waar hij een jungletour deed met zijn vader. Hij kwam er ook pas ná die tour achter dat zijn DJ-mix was gedeeld door een grote Facebook-pagina, waardoor hij in één klap superpopulair is geworden!

Eerder ging de mix al mini-viral in Nederland, maar nu gaat het echt om serieuze cijfers: op Facebook heeft de video nu bijna 850K views en op Soundcloud ruim 600K streams. Ho-ly shit! Meerdere clubs draaiden zijn mash-up al en onder andere The Flexican heeft al laten weten dat hij geïnteresseerd is in het draaien van Guido's mix.

Hoe klinkt 'ie dan?

De mash-up ontstond spontaan tijdens een live DJ-set, waarin een van Guido's vrienden aankwam met de acapella-versie van 'Bad & Boujee'. Guido dacht 'hey, dat kan best samen' en gooide de track door 'U Can't Touch This' heen. Het resultaat? Redelijk episch.

Copyright afbeelding: The Fader

Ster advertentie
Ster advertentie