3FM nieuws

7 tips om warm te blijven tijdens Koningsdag

  1. Nieuwschevron right
  2. 7 tips om warm te blijven tijdens Koningsdag

Het wordt koud met Koningsdag. Kouder dan kerst, wordt er zelfs gezegd. Lekker dan. Bevroren tompouce eten, bibberend het Wilhelmus zingen en geen oranje jurkje of shirt aan, maar je oranje thermo-ondergoed. Meh. Gelukkig is hier 3FM to the rescue, want wij hebben zeven tips om lekker warm te blijven tijdens Koningsdag.

1. Verruil je zomerse outfit voor een gigantische oranje jas

Allemaal leuk en aardig dat sexy jurkje of die grappige korte broek maar NEE! Het kan gewoon niet, want het wordt fucking koud. Dus trek gewoon een enorme oranje jas aan.

2. Kies voor de winterse drankjes

Dit jaar vier je Koningsdag met Glühwein en Jägermeister. Eigenlijk alle drankjes waarbij er twee puntjes op de klinkers staan zijn goed. Biër, bijvoorbeeld.

3. Zoek een lover

Zoek een knapperd waar je tegen aan kan leunen tijdens de koude momenten. En wist je trouwens dat je elkaar het beste kan opwarmen met elkaars lichaamswarmte? A.k.a naakt dus.

4. Eet extra warme snacks

Je moet wel extra eten als het koud is, want je moet jezelf warm kunnen houden. En fuck tompoucen, die krengen zijn veel te koud. Neem gewoon een schaal warme partysnacks.

5. Probeer zoveel mogelijk te dansen

Want daar krijg je het écht warm van!

6. Thermo ondergoed

Iets minder sexy, maar het is wel lekker warm. En niemand ziet het, tenzij je een scharrel vindt natuurlijk, maar ja, dan is het ook zo weer uit.

7. Blijf gewoon thuis

Beste. Tip. Ooit. Blijf gewoon lekker thuis en wacht tot het zonnetje eindelijk weer gaat schijnen. Dan staan er nog zat andere feestjes op de planning. Joe!

Ster advertentie
Ster advertentie