3FM nieuws

Wij weten wat Kendrick Lamar met 7 april bedoelt!

  1. Nieuwschevron right
  2. Wij weten wat Kendrick Lamar met 7 april bedoelt!

'Y'all got till the 7th of April to get y'all shit together' rapt Kendrick Lamar op een van zijn nieuwste tracks. Blijkbaar zijn deze woorden gericht naar rapper Drake en Big Sean. Maar wat gaat er vandaag gebeuren dan?

Donderdag 23 maart was daar opeens 'The Heart Part 4'. Kendrick Lamar is terug, en hoe. Vervolgens leek hij met wat onduidelijke teksten en foto's op zijn Instagram te teasen naar een nieuwe track of misschien wel een nieuw album. Het is allemaal nogal onduidelijk. Daarom zetten we alles wat we weten even op een rijtje.

7 april

Vandaag is de grote dag aangebroken. Het is namelijk de dag waarop we allemaal onze shit together moesten hebben van ome Kendrick. Maar nadat wij netjes hebben afgewacht en het hele internet hebben afgespeurd, is er geen teken van leven vanuit kamp Kendrick.

Single of album?

Maar wat gaat Kendrick eigenlijk droppen? Wordt het een nieuw nummer of een nieuw album? Onze gedachten zeggen een nieuw album. Een dag nadat de rapper 'The Heart Part 4' dropte, verscheen er een foto op Instagram van de rapper samen met het hoofd van Apple Music's artiestenmanagement. I heard some new fire from Kendrick Lamar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Of toch wel?

Na nog eventjes te hebben gewacht, weten wij nu wel wat 7 april inhoudt. 7 april is de dag dat Kendrick Lamar bekend maakt dat zijn album volgende week uitkomt en vanaf vandaag is het project zonder naam te pre-orderen.

Coachella

K.Dot staat dit jaar op het grote Amerikaans festival Coachella. De bezoekers zullen waarschijnlijk de eerste zijn die de nieuwe nummers van de rapper live gaan horen. Een prima investering dus, die Coachella-tickets.

Ster advertentie
Ster advertentie