Solar

Van bezoeker naar mainstage: Klyne doet het in 1 jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Van bezoeker naar mainstage: Klyne doet het in 1 jaar

Dat was best wel even een moment voor Klyne. Ze stonden zaterdag 6 augustus live op Solar en waren te gast bij 3FM.

Het Eindhovense Klyne bestaat uit Nick Klein en Ferdous Dehzad. De twee maken soulvolle elektronische muziek en werden met hun debuutsingle 'Paralyzed' al meteen opgepikt door de Britse radio. In januari werden ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en op zaterdag 6 augustus kwamen ze langs bij 3FM-DJ Saskia Weerstand.

Klyne op Solar

Vorig jaar was zanger Nick er nog als bezoeker, dit jaar staat hij samen met Ferdous op de mainstage van Solar. Ze vinden het fantastisch om mee te maken. Toch ruilen ze binnenkort de optredens in voor een opnamestudio: tijd voor een album!

"We zijn er keihard mee bezig en willen de komende tijd daar op focussen. Waarschijnlijk is 'ie er begin volgend jaar, maar het is moeilijk om het echt te zeggen."

Brave boys

Grabbelen geblazen! Klyne pakt uit onze vragenbak een vraag van de band Nothing But Thieves: "What story do you have from touring, that you don't want your parents to know about?" Dat blijkt allemaal mee te vallen... Het zijn best brave jongens, daar bij Klyne.

"We zijn niet echt feestbeesten, dus we kunnen geen cool antwoord geven. Natuurlijk drinken we wel eens teveel, maar dat weten onze ouders wel."

Meer weten? Check hieronder het gesprek en hun optreden van 'Don't Stop'.

Klyne - 'Don't Stop' live op Solar

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie