Zwarte Cross

People of Zwarte Cross

  1. Nieuwschevron right
  2. People of Zwarte Cross

Wat de Zwarte Cross één van de leukste festivals van Nederland maakt? Het crossen, de muziek, lekker eten en natuurlijk bier. Maar wat nog veel belangrijker is: de mensen. Dit zijn ze!

(Alle foto's zijn gemaakt door Bullet-Ray van Olphen)

Niels (24) brak bijna alles wat er te breken valt, maar is er toch!

"Ik doe freestyle motorcross en ik ben gevallen tijdens een show in Madrid. Sleutelbeen gebroken, enkel op twee plaatsen en wat gekneusde botten. Normaal zou ik mee moeten doen aan de show dit weekend, maar ja... Waarom ik hier wel gewoon ben? Ja, het is wel de Cross hè!"

Saskia (33) en Daniëlle (33) komen naar de Zwarte Cross met een missie

"Gisteren vonden we opeens een poort die open stond. We zijn stiekem naar binnen geglipt en konden zo het podium op. Ze zijn allemaal niet zo streng hier. Twee keer even een dansje gedaan en niemand die ons eraf kwam sleuren. Dus nu zijn we bekend. Oh ja, en we hebben heel veel slipjes bij ons. De eerste hebben we naar Kensington gegooid, die waren alleen niet zo onder de indruk. MAAR we hebben er nog twee over voor de 3FM-studio."

Larissa (bijna 4) gaat letterlijk haar hele leven al naar Zwarte Cross. Maar echt LETTERLIJK.

Moeder Larissa: "De eerste keer was ze nog maar een baby en nu wil ze elk jaar weer terug. Dit jaar is het alleen een beetje warm, maar er kunnen vast nog twee duimpjes omhoog." Nou, net dan... Alles kump goed, Larissa!

Remco (33) draagt graag feesthoedjes

"Ik ben niet jarig, dat zou je misschien denken, maar ik heb gewoon een hoedje op omdat het altijd feest is op de Zwarte Cross."

Mike (18) heeft één doel in zijn leven

"IK WIL M'N KONT LATEN ZIEN!"

Bob (69) en Lex (68) zijn de sjiekste mannen van Zwarte Cross 2016

"Dit is ons zesde jaar. Wij doen hier de bejaardenbingo en dan reizen we van Utrecht helemaal naar Lichtenvoorde op onze scootmobiel. Hoe lang we daar over doen? Twee dagen, maar gelukkig hebben we een volgwagen met extra scootmobiels. Erg handig!"

Iris (22), Malou (22), Lotte (22), Fleur (21) en Lynn (22)

"Wij komen uit de buurt dus het is onze achtste keer alweer. Het is zo heerlijk ons-kent-ons. Gezellig, lekker eten en BIER!"

Ster advertentie
Ster advertentie