Zwarte Cross

De camping van de Zwarte Cross is een walhalla

  1. Nieuwschevron right
  2. De camping van de Zwarte Cross is een walhalla

3FM geeft de hele week kaarten weg voor de Zwarte Cross. Met die kaarten mag je overnachten op de camping en geloof ons, dat is LEUK! Hieronder zes redenen waarom.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

1. De kroegen

Je hoeft niet met een lauw biertje voor de tent te zitten, want er zijn vijf (!) buurtkroegen op de camping.

2. Een rijdend podium

Wat is het leven soms toch mooi. Op het terrein loop je naar het podium en op de camping loopt het podium naar jou toe. Op de Zwarte Cross-camping rijdt een vrachtwagen rond met een podium waarop bands live spelen.

3. Badhuizen en massages

Op de camping vind je twee badhuizen met zeer chille douches en genoeg was- en spoelbakken. En als je rug dat lekke luchtbed écht niet meer trekt, is er zelfs een massagesalon beschikbaar.

4. Kopen, kopen, kopen!

Het is alsof je in een Amerikaanse mall loopt. Er zijn eettentjes, vitaminebars en een campingwinkel waar je alles kunt kopen om je verblijf zo makkelijk mogelijk te maken. Luchtbedje lek? Geen probleem! Je kunt er zo een nieuwe kopen. Last van hooikoorts? Ook geen probleem. Medicatie haal je gewoon bij de 'campingapotheek'.

5. Walhalla

In het Rock 'n Roll Circus gaat het feestje ook na twaalven vrolijk door. Onder andere met bands die een ode brengen aan hun favoriete artiest. Ook vind je in het Walhalla de Tiroler Hütte, een soort Oktoberfest, maar dan in Lichtenvoorde.

6. Kampvuur

Je hoeft op de Zwarte Cross-camping niet zelf te gaan lopen kloten met vuursteentjes en oude kranten, want het kampvuur is namelijk gewoon voor je geregeld. Inclusief bandjes die je de mooiste akoestische liedjes laten horen.

3FM Presents: Zwarte Cross 2016

Bij 3FM maak je de hele week kans op tickets voor de Zwarte Cross. Het zijn passe-partouts, dus je hebt ook toegang tot de fantastische camping. Lucky you! Hoor je de brommert voorbij komen? Sms (3333) of app als de bliksem naar de studio, en wie weet ga jij van 21 tot en met 24 juli met een lotgenoot naar Lichtenvoorde.

>> Win tickets voor Zwarte Cross 2016!

Ster advertentie
Ster advertentie