Sziget

Herman deed verslag van Sziget 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. Herman deed verslag van Sziget 2015

Goed bezig, die Herman. Onze weekendjock deed de hele week verslag van Sziget 2015. Dus ook als je niet in Budapest te vinden was, hielden we je via 3FM helemaal op de hoogte van het immense festival in Hongarije.

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

We hadden Herman op het vliegtuig gezet en naar Hongarije gestuurd. Alles nam hij mee, behalve een korte broek. Scheelt dat het in Budapest overdag maar zo'n 40 graden is. Herman hield z'n hoofd in ieder geval wél koel en brak de hele week meerdere keren per dag in op 3FM voor een fijn sfeerverslag vanaf Sziget 2015.

16 augustus, 17:45 uur: Herman spreekt The Ting Tings

Ook The Ting Tings waren te vinden op Sziget 2015. Herman sprak de band na afloop van hun optreden. En hij wist een nieuwsfeitje bij ze los te peuteren: The Ting Tings komen eind zomer volgend jaar met een nieuw album!

De kortere versie van het interview dat je op de radio hoorde, check je hier:

15 augustus, 17:45 uur: Herman stuurt prijswinnaars het Ability Park op

Herman ontmoette op Sziget de prijswinnaars die via 3FM kaarten wonnen voor Sziget. Hij stuurde ze geblinddoekt het Ability Park op, waar ze konden ervaren hoe het is om blind een parcours te moeten doorlopen:

15 augustus, 07:30 uur: Herman geïnterviewd door Kensington

"Eén van de beste optredens ooit", noemde Kensington hun optreden op Sziget. De mannen zaten er na afloop van hun optreden nog steeds zo lekker in, dat ze de microfoon van Herman overnamen en hém vragen gingen stellen. En zie daar: de interviewer die wordt geïnterviewd.

15 augustus, 06:15 uur: Herman begint carrière als model

(Foto: Dmitry Komissarenko)

Terwijl Herman verslag deed van Sziget, werd hij gespot door een Italiaanse fotograaf. Hij maakte wat foto's van Herman voor de Italiaanse Vogue. Hét begin van een carrière als model? Tja, wie wil er nou niet een beschuitje eten met Herman...

13 augustus, 21:30 uur: In de kleedkamer bij Foals

Foals stond donderdag 13 augustus op de mainstage van Sziget. Vlak na hun optreden sprak Herman de mannen in hun eigen kleedkamer. Herman vroeg onder meer naar de megahit 'Mountain At My Gates'. Want hoe ontstond 'ie nou precies?

En nog even de korte versie die je op de radio hoorde:

12 augustus, 23:30 uur: Nederlandse promoter op Sziget

Martijn werkt op Sziget om het festival onder de aandacht te brengen bij Nederlanders. En dat lukt hem aardig, want de Nederlanders is de grootste groep buitenlanders op het festival. Herman sprak met de promoter:

11 augustus, 23:30 uur: Kensington op Sziget

Kensington speelde dinsdag 11 augustus op Sziget. Vlak nadat de mannen het podium afrolden, sprak Herman de mannen. En ze hadden een primeur: Kensington maakte tijdens het optreden opnames voor hun videoclip bij de nieuwe single 'Done With It'.

11 augustus, 17:30 uur: Nederlandse bezoekers op Sziget

Herman sprak een aantal Nederlandse bezoekers op Sziget 2015. Een vriendengroep uit Utrecht, een man die compleet schor was door het schaamteloos meebleren met Robbie Williams en de nodige vakantieliefde.

10 augustus, 21:30 uur: The Cosmic Carnival

De Rotterdamse band The Cosmic Carnival sleepte begin mei de felbegeerde spot op de Talent Stage van het Sziget Festival in de wacht. Herman sprak met de bandleden over hun optreden:

Foto's Herman op Sziget 2015

Geniet thuis live mee van Sziget

We hebben een stream waar je de vetste optredens van Sziget 2015 live kunt checken. Van AWOLNATION tot aan Olivers Heldens en Martin Garrix. Zijn het zomaar even Hongaarse toestanden in je oer-Hollandse woonkamer!

>> Check de livestream van Sziget 2015

Ster advertentie
Ster advertentie