Down The Rabbit Hole

Kijk terug: de concerten van Down The Rabbit Hole 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: de concerten van Down The Rabbit Hole 2015

De vrienden van de VPRO hebben weer een scheepslading concerten voor je opgenomen op Down The Rabbit Hole. Ga lekker achterover zitten en geniet van onder andere Oscar and the Wolf, Iggy Pop en Seasick Steve.

Oscar And The Wolf

In thuisland België was Oscar And The Wolf dit weekend al de grote winnaar op Rockwerchter. Op Down The Rabbit Hole deden de coole Belgen dat dunnetjes over.

Iggy Pop

Bijna zeventig jaar oud zijn en dan nog de complete Hotot (de grootste tent van het festival) op zijn kop zetten? Iggy Pop doet het moeiteloos. De inmiddels wat verrimpelde rocker kreeg de hele tent aan het crowdsurfen.

Alabama Shakes

Was het geluid niet zo goed? Had de band een jetlag? De meningen over de show van Alabama Shakes waren verdeeld. Maar potjandorie wat heeft die vrouw een strot. Dat is al reden genoeg om deze show terug te kijken.

Seasick Steve

Steven was één van de grote namen op het affiche van Down The Rabbit Hole 2015. Maar daar viel weinig van te merken. Niet omdat zijn show tegenviel, maar omdat de bluesmaestro zelf ook gewoon het hele weekend bandjes stond te kijken. En tussendoor ook nog de tijd had om sigaretjes te bietsen bij de bezoekers. Topshit!

Ster advertentie
Ster advertentie