Down The Rabbit Hole

Een geheime bosrave in het konijnenhol

  1. Nieuwschevron right
  2. Een geheime bosrave in het konijnenhol

Als je de kans krijgt om bij een geheime, vunzige bosrave te zijn op Down The Rabbit Hole, grijp je die met beide handen aan. Toch?

Wat. Een. Festival. Helemaal achterin het Idyllische Veldje was er vrijdagavond rond 00.00 uur opeens een kleine doorgang naar het achterliggende bos. Het was er donker. Het was er vunzig. Men sprak over een rave.

Wortels en takken

Degenen die op de hoogte waren van het hitsige bosfeestje, of toevallig voorbij liepen, lieten zich in een stuntelig stroompje meevoeren naar een plek tussen de minimaal verlichte bomen. Struikelend over uitstekende wortels, takken en een rotsblok (ja, er was een rotsblok, levensgevaarlijk) wisten we niet precies wát we konden verwachten. Wel dát we wat konden verwachten.

Staatsbosbeheer

De open plek was snel gevuld met nieuwsgierige feestgegadigden, die uiteraard al een behoorlijk bakkie op hadden. Gezellig. Sommige mensen, die in hun vorige leven een aap waren, klommen meters hoog de bomen in (ja, dat mag hier dus gewoon). De grote vraag was: wie staat er onder het tentje? Het was De Staat!

We maakten speciaal voor jou deze onduidelijke beelden:

Rond een uurtje of 01.00 moest iedereen weer netjes terug naar het festivalterrein. De rave zat er op. Of we nog zo'n geheimzinnig en intiem partijtje mogen meemaken, is niet bekend. Maar dat maakt het juist zo tof.

Down The Rabbit Hole

Benieuwd wat er nog meer te doen is op Down The Rabbit Hole? Check: 7 x buiten spelen in de Groene Heuvels. Ben je thuis en wil je het festival graag mee beleven? Check hier de uitzendtijden van 3FM op Down The Rabbit Hole.

Ster advertentie
Ster advertentie