Down The Rabbit Hole

7x buitenspelen in de Groene Heuvels

  1. Nieuwschevron right
  2. 7x buitenspelen in de Groene Heuvels

Leuk hoor, al die bandjes. Maar op Down The Rabbit Hole is ook een shitload aan andere belevenissen te vinden. 3FM Online huppelde over de Groene Heuvels van Beuningen, op zoek naar avontuurtjes.

1. De hoelahoep

En óf er een idyllisch sfeertje hangt op het Idyllische Veld. Je struikelt er over de hoelahoepende meisjes. Lekker draaien, draaien, draaien.

2. Schminken

Ja dat dus, we kunnen er niet zo heel veel meer van maken. En zeg nou zelf, schminken is gewoon awesome. Hoe later het tijdstip, hoe creatiever de verfmeneer in kwestie wordt.

3. De Doe Het Zelluf Salade

Op Down The Rabbit Hole krijg je vanzelluf groene handen, want je kunt er je eigen salade plukken. Beetje rucola, beetje knolselderij en knagen maar.

4. Toren bouwen

Als bezoeker kun je dus ook gewoon zelf actief bijdragen aan de wondere wereld van Down The Rabbit Hole. Midden op het terrein staat een gigantische toren waar je jouw eigen kunstwerkje aan mag hangen. Het eindresultaat volgt op zondag.

5. Jezelf of anderen ingraven

Wie wil dat nou niet! En in geval van ruzie een prima oplossing: zand erover.

6. Vlotten bouwen

Zwemmen mag, vuur stoken mag, alles mag hier. Als je dan toevallig zin hebt om een vlot te bouwen en het ruime sop te kiezen, kan dat gewoon. Sterker nog: er is een complete droogdok gebouwd waar je naar harte lust aan de slag kan met vaten, balken en touw.

7. Trampoline springen

Aan de waterkant staat een trampoline. Weinig bijzonder, maar deze is net even iets anders. Aan de trampoline zit namelijk een fontein gekoppeld. Hoe hoger je springt, hoe hoger de fontein spuit. Belangrijke regel: maximaal 1 persoon tegelijk. Maar dat heeft niet iedereen begrepen.

3FM op Down The Rabbit Hole en Concert at SEA

3FM viert de zomer op Down The Rabbit Hole en op Concert at SEA!

Ster advertentie
Ster advertentie