Sziget

Kensington en Jett Rebel op Sziget Festival 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. Kensington en Jett Rebel op Sziget Festival 2015

Hot news! Kensington en Jett Rebel staan op het Sziget Festival 2015. De twee Nederlandse acts reizen in augustus af naar het Hongaarse festival.

Kensington

Kensington, die afgelopen maand nog 'even' twee keer de Ziggo Dome uitverkocht, staat voor de tweede keer op Sziget. In 2013 stond de Nederlandse band ook al op het festival. "Sziget 2013 was een van onze favoriete optredens aller tijden, dus we vinden het heel erg tof om terug te keren naar Boedapest deze zomer!", aldus de mannen van Kensington.

Hoewel Sziget pas officieel op 10 augustus 2015 begint, geeft Kensington op 9 augustus al een warming-up party. Gewoon, om alvast in de festivalsfeer te komen.

Jett Rebel

Na Pinkpop en Lowands in 2014 doet Jett Rebel dit jaar dus Sziget aan. "Stiekem wil ik al jaren als bezoeker naar Sziget. Nu blijk ik er zelf te mogen spelen, voor mij is dat echt een droom die uitkomt", aldus duizendpoot Jett.

Andere acts

Robbie Williams opent de deuren van Sziget 2015, zo werd onlangs al bekend. Ook alt-J, Florence + The Machine, Awolnation en Babylon Circus staan op het Hongaarse festival.

Kaarten

Sziget 2015 vindt plaats van 10 tot en met 17 augustus 2015. De ticketverkoop is al gestart.

Ster advertentie
Ster advertentie